Haber Fenerbahçe, Galatasaray'dan Para Görmek İstediğini Açıkladı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1740756861323.webp

Fenerbahçe, Jose Mourinho’nun kişilik haklarına saldırı nedeniyle Galatasaray’a 1 milyon 907 bin Türk Lirası manevi tazminat davası açıldığını açıkladı.

Irkçılık muhabbeti avrupada ses bulunca incindi bebeler ,bizim low iq yönetim uefaya da şikayet etseydi keske

Bu düşük zekalı fikirler kedicikten mi çıkıyor acaba.

Ulan 80 milyonun önünde tribüne vahşi orman, kenarda siyahi adam varken(siyahi olmadı önemliymiş) tüm yedek kulübesini maymuna benzetti adam.
Neyin kişilik hakları.
Fifa tarafından ırkçı ifade kullanmaktan ceza aldığında görürüz

acizce ulan ifb bakalım daha ne kadar düşecekler he he

UEFA ve FIFA'ya edildiğini hiç sanmıyorum. Bu haberin kaynağı nedir? Twitter'da aciklamadan birkaç saat sonra görmüştüm aynı haberi, ama yalan olduğunu düşünüyorum

Karsidaki camianin ne derece kotuluk icinde yuzdugunu gormek icin bir sebep daha.

Eboue'ye muz goster, karnim agriyodu diye savunma yap
Irkci adami kulup efsanen yap (Belozoglu)
Rakip kulubeye maymun de, ceza almana ragmen magdur olan kulubu dava etmeye calis.

Bu lanet kulube giren ya sikeci oluyor ya da hain.

1 milyon 907 bin emzik yollayabiliriz adreslerine. Keşke planslansa böyle birşey.

Adamlar planlı hareket ediyor, karar aldıracaklar, mounun söyleminin ırkçılık olmadığına, bunu da ancak bir tazminat davasında gerekçe kısmında “her ne kadar maymun gibi denilmiş ise de, bunun bir hakaret olduğu, dolayısıyla da bu söyleme karşı kullanılan ifadeler…” şeklinde bir beyanla kendilerince mahkeme kararı ile mounun ırkçılık yapmadığı ve böyle bir söyleminin bulunmadığını ispat etmiş olacaklar.. tıpkı şike olayını nasıl ceza davası ile kapattılarsa..

Ceza civarı kadar açmışlar manevi tazminat olarak insan utanır bari 1 ya da 1907 lira açar.

Mourinho demiştir benim ceza civarı olsun diye çakal.

Siz mesaj bile veremeyecek kadar kötülüğünüzde boğulmuşsunuz.

Geri
Üst Alt