Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Bizim kulupte bi yemeksevdasi var yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
M.C=Al al alalalallTovbe estarggfullah rakiptasim.
FENERBAHCEmize boyle bisey yediremezsiniz.
Haddinizi acmayin.
alalalallalaalalalalM.C=Al al alalalall
A.K= Ver ver ver hadi hadi
![]()
Anlamadım ?
Ulan Mahir !!![]()
Arkadaşlar konuyu şöyle bir gözden geçirdim de seviyeyi bir hayli aşağılara çekmişsiniz. Başlangıç düdüğünü Keramettin Tanrıverdi'nin çaldığı da dikkatimden kaçmadı. Lütfen gerekli özeni göstererek yorumlarınızı paylaşınız. İyi forumlar.
Bu sinsi adam ve takımı için söylenenler az bileArkadaşlar konuyu şöyle bir gözden geçirdim de seviyeyi bir hayli aşağılara çekmişsiniz. Başlangıç düdüğünü Keramettin Tanrıverdi'nin çaldığı da dikkatimden kaçmadı. Lütfen gerekli özeni göstererek yorumlarınızı paylaşınız. İyi forumlar.
Kesinlikle MkBu eski avatarımın sevimli olduğu konusunda aynı düşüncede olduğumuzu düşünüyorum.
Haklısın.Arkadaşlar konuyu şöyle bir gözden geçirdim de seviyeyi bir hayli aşağılara çekmişsiniz. Başlangıç düdüğünü Keramettin Tanrıverdi'nin çaldığı da dikkatimden kaçmadı. Lütfen gerekli özeni göstererek yorumlarınızı paylaşınız. İyi forumlar.
Mustafa satasma su adama ya . Ne guzel takiliyor atari kokari yok , adminlikten cok yorumculuk yapiyor , adama boyuna salca olmayalim huzur verelim
Bu degerleri yitirirsek kemik kiran emrah doner kelleni ucurur
Haklısın.
Seviyeyi yeterince aşağıya çekememişiz, daha da aşağıya çekmemiz lazım.
İkinci yarının düdüğünü de ben çalayım.
İsabet olmuş, zaten para yok. Masraf edilmemiş olur.
Ayrıca bir Ali Koç fanının, böylesine eleştirel bir başlık açmasını takdire şayan bulduğumu söylemeliyim.
Somut mantıkta bakmamak lazım bu tezahürata.23 Nisan diye başlayan ve çok ağır olan küfrü taraftarımıza yakıştırmıyorum. Ayıptır günahtır. Hepsinden önemlisi iğrençtir.