Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan: "Bu sisteme yazıklar olsun!"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan: "Fenerbahçe’yi yıllardır sistem dışında tutmak isteyen yapıya, yapılara sesleniyorum, kötü emellerinizde boğulacaksınız inşallah."

1679254521966.webp

Penaltı sistemi mi rekor kirdilar

konuş kardeş yedirme fenerimin hakkını

tamam gidin o zaman ligten maymun sürüsü sizi

Serefsizler hem suclu hem gücluler. Bunlar da biliyorlar hakem bugun bunlari korudugunu, ama mahsus dan aciklama yapip algi yapiyorlar adi serefsizler

Allah belanızı versin vermiş gerçi de böyle yok olun inşşallah

kızmıyorum helal olsun haklı veya haksız camialarını sadık köpek gibi savunuyorlar zerre korkmadan cidden helal olsun
darısı başımıza umudum yok ama belki birgün birileri görür Galatasarayın haklarını savunan bir yönetici

Bu kim. Hergün yeni bi tane çıkıyor piyasaya. Ayrıca kendi kurduğu sisteme isyan edebilecek tek kulüp bunlar olabilir ancak. Pfdk tahkim mhk hepsi fenerlilerle dolu

Niye daha çok ofsayttan gollerini, olmayan penaltılarını, rakibe kırmızıları es geçiyorsunuz ağlaması mı şimdi bu .d.d

Birazını Arena'ya sakla! Lazım olacak!

Haram zıkkım olsun yediğin haklar. Boğazınızda kalsın. Utanmadan ni de üste çıkmaya çslışıyorlar. Utanmaz arlanmazlar

Yukarıda Allah var diye diye bugünlere geldik ama adamlarda Allah korkusu yok göstere göstere puan çalıyorlar.

Geri
Üst Alt