Fenerbahçe Gökhan Töre'nin Peşinde

Göktuğ Çakırlar

10 Numara!
Neyse kaynak yasakmis beyler ama konu kisaca soyleydi. Fener Gokhan Tore icin teklifte bulunacakmis. Teklif de Krasic+2 milyon Euro diye dusunuluyormus. Bjk vazgecince Fb adim atmaya karar vermis. Gazete de bunu "yilin calimi" olarak lanse ediyor.

Bu çocuğu bizim almamızı istiyorum, sadece yeteneğine güvendiğimden değil aynı zamanda şu "Çalım" laflarının dönmemesi için. Fener cidden harekete geçiyorsa Gökhan için o zaman hiç beklemeden adım atmalıyız. Rıdvan'ı, Tuncay'ı, Gökhan Gönül'ü ve Alper'i kaptırdığımız gibi bu çocuğu da kaptırmayalım artık.

kardes seni mercek altina aldim

no ofens

Aziz isterse alır, biz de bakarız öyle.

Töreyi alamassanız yuh biraz paraya kıyın be ağır ağır kim yönetiyor bu transferleri 1 tane taraftar koysan bitirmişti töreyi mevlütü

Sent from my iPhone using Tapatalk

Medyanin yalan haberi geciniz

senelerdir fener hep transfer döneminde en iyi yerlileri almıştır bu bir gelenektir töreyide alma ihtimali yüksek zaten yabancı sınırı diye yırtınmalarının nedeni budur yerli transferindeki lobilerine güveniyorlar yabancı sınırı kalksa fener hayatında şampiyonluk göremez çünkü fenerin avrupada bir gücü yok bütün korkuları yabancı sınırının kalkması bizim başkanda dün bir nebze bu konudan bahsetti

Geri
Üst Alt