Fenerbahçe Gökhan Töre'nin Peşinde

Türkiye'den alınan yerliler açısından yorumlarınıza katılıyorum, Fener'in çeşitli kulüplerde tasmasını tuttuğu yönetici çok. Ama bu transfer açısından Gökhan'ın bonservisi Eskişehir, Kayseri vs. Fener yalakası kulüplerde değil. Eğer gerçekten isterse, yurtdışında Ünal Aysal Fener'i yer.

Umarım alırlar. Başkanın uyanması lazım.

Töreyi bunlara kaptirirsak ben yıkılırım arkadaslar açık konusayim.

Şimdi de feneri bekliyoruz demese bari başkan. Malum her transferde birilerinin çekilmesini bekliyoruz ya, o bakımdan.

Töreyi bunlara kaptirirsak ben yıkılırım arkadaslar açık konusayim.

Ne yıkılacaksın renkdaş adam tam bir ruhsuz. Bize böyle ruhsuz oyuncu gerekmez. Kuşlara yenildikten sonra barlara kopmaya gidecek adam kuşlara gitsin önemli değil. Bize Olcan gibi sahada her şeyini ortaya koyacak adamlar lazım.

hem töre hem caner'i kapalim bunlar da arkalarinin üzerine otursunlar. zaten alamazlar fiyat yükseltmek amaclari ;)

Alsinlar hic umrumda degil. Gökhan Töre karakteri bize uymaz. barlarda gezmesi, kursun yemesi bana profesyonelligin bir örnegi olarak gelmiyor. Evet bu olaya odaklaniyorum.

Gezip tozmayi calismak yerine tercih edenler her zaman sahada unutulmus isimler olur. Batuhan da bunun gibi bir örnek geciniz beyler.

Ne yıkılacaksın renkdaş adam tam bir ruhsuz. Bize böyle ruhsuz oyuncu gerekmez. Kuşlara yenildikten sonra barlara kopmaya gidecek adam kuşlara gitsin önemli değil. Bize Olcan gibi sahada her şeyini ortaya koyacak adamlar lazım.

olcan kesinlikle şart ama törede şart iki kanatta boş ve yabancı alamayız

Mevlüt ve hamiti hata selçuku bu devirde niye alamadılar Melih o_O

Selçuk Galatasaray'lıydı.İyi de para verdik,FT faktörü de vardı geldi.Hamit'de de aynı faktör.Mevlüt'ü Fener istemiyor.İstese alırdı.Bir sürü örnek sayarım hem bizim hem Fener'in istedigi ve neticede Fener'in aldıgı topcu.Biz yerli transferde ürkek davranıyoruz.Fener 3' 5 'e bakmıyor,alıyor.

Selçuk Galatasaray'lıydı.İyi de para verdik,FT faktörü de vardı geldi.Hamit'de de aynı faktör.Mevlüt'ü Fener istemiyor.İstese alırdı.Bir sürü örnek sayarım hem bizim hem Fener'in istedigi ve neticede Fener'in aldıgı topcu.Biz yerli tranasferde ürkek davranıyoruz.Fener 3' 5 'e bakmıyor,alıyor.

Sadece Paraya bakan türk oyuncuyu fener isterse alır diyelim o zaman

Bir futbolcuyu istiyorsan ve bunu açık açık beyan ediyorsan etik metik hikaye abi. Sonra yabancı sınırlaması ortada. Sen bu futbolcuyu artık almakla yükümlüsün, başka yolu yok. Hatta yarın transfer dönemi açılıyor. Hemen ilk gün imzanın attırılması lazım. Ne kadar uzatsa o kadar yaş. Alacağımız zaten topu topu 3-4 oyuncu ve bunların çoğu artık belli. Bir zahmet bu sefer kampa yetişsin.

bu yabanci siniri kurali yüzünden her ortalama iyi olan yerliye talip olmamiz gerekli baska care yok, zamaninda daha dik duracaklardi bu kuralin karsisinda, ab icin bastiracaklardi simdi yönetim düsünsün.

Gokhan Tore Fenere Olcan Adin Besiktasa gitse sasirmam Yonetim insallah halletmistir bunlari yonetime guvenim azalmaya basladi :(

Ben töre'ye guvenmiyorum. Beni hayal kirikligina ugratti. Ozel hayati cok karisik. Sorun cikadir.

Yerli olaram Olcan ve tarik camdal gelsinler kafi.

Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ın ağızlarına silah dayayarak tehdit ettiği konuşuluyor. Kafede silahla yaralanma olayı bununla ilgiliymiş. Eğer gerçeklik payı varsa zaten direk kuşlara transfer olup azizenin çetesinde yerini alsın. Ayı ile beraber adam kaldrır çek senet işlerine başlarlar.

Geri
Üst Alt