Fenerbahçe Gökhan Töre'nin Peşinde

Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ın ağızlarına silah dayayarak tehdit ettiği konuşuluyor. Kafede silahla yaralanma olayı bununla ilgiliymiş. Eğer gerçeklik payı varsa zaten direk kuşlara transfer olup azizenin çetesinde yerini alsın. Ayı ile beraber adam kaldrır çek senet işlerine başlarlar.

Doğruysa neden acaba

adam psikopat çıktı

sıkıntı olmaz bizde öyle bir işe kalkışırsa melo mermileri tek tek monte eder

Çeptalk

Fener bu devirde istedigi Türk topcuyu alır.Bunu hic tartısmam.Parayı basıyorlar alıyorlar.Hic sevmem herifleri ama alıyorlar arkadas.

para degilki anahtar, anadolu kulupleri fbnin usaklari. yonetimleri hep fbyi destekliyo. alper transferini hatirlarsan demek istedigimi anlarsin

para degilki anahtar, anadolu kulupleri fbnin usaklari. yonetimleri hep fbyi destekliyo. alper transferini hatirlarsan demek istedigimi anlarsin

Bu da var tabii.Fener mafyatik bir kulüp.Tehdit,zorlama hırla gürle yürütüyorlar isleri.Bu da önemli etken.Alper mesela hic de masum bir transfer degil.O dönemi hatırlarsak kirli is adamları devreye girmisti,Eskisehir yöneticileriyle falan görüsmüstü.Bu adamların fıtratında bu var.

Ne yıkılacaksın renkdaş adam tam bir ruhsuz. Bize böyle ruhsuz oyuncu gerekmez. Kuşlara yenildikten sonra barlara kopmaya gidecek adam kuşlara gitsin önemli değil. Bize Olcan gibi sahada her şeyini ortaya koyacak adamlar lazım.

Ruhsuz mu Kardes izlemiyorsun herhalde gokhan torenin maclarini ben izleyen birisi olarak En iyi kanat oyuncusu Hizli-Dikine gidebilen-Calimlari olan birisi bu Olcanda oyle bir sey goremiyorum sadece kosuyor ve ara pasi atiyor Calim ozelligi yok bu olcanda.Hicmi izlemedin bu sene Turkiye maclarinda Gokhan tore oyunda oldugunda Baya pozisyon yarattiyordu oyuna hareketlilik getiriyordu Sen futboldan anlamiyorsun toreyi begenmiyorsun adamin Ozel Hayatindan dolayi begenmiyorsun.Maclarda oynasin yeter bizene ozel hayatindan amma taktiniz herifin ozel hayatina.

Ruhsuz mu Kardes izlemiyorsun herhalde gokhan torenin maclarini ben izleyen birisi olarak En iyi kanat oyuncusu Hizli-Dikine gidebilen-Calimlari olan birisi bu Olcanda oyle bir sey goremiyorum sadece kosuyor ve ara pasi atiyor Calim ozelligi yok bu olcanda.Hicmi izlemedin bu sene Turkiye maclarinda Gokhan tore oyunda oldugunda Baya pozisyon yarattiyordu oyuna hareketlilik getiriyordu Sen futboldan anlamiyorsun toreyi begenmiyorsun adamin Ozel Hayatindan dolayi begenmiyorsun.Maclarda oynasin yeter bizene ozel hayatindan amma taktiniz herifin ozel hayatina.

Bir kaç milli maçta ve birkaç ligmaçında iyi oynadı diye iyi oyuncu olması gerekmez bence işe yaramaz bir oyuncu ve bjk'de performansı çok kötüydü

senelerdir fener hep transfer döneminde en iyi yerlileri almıştır bu bir gelenektir töreyide alma ihtimali yüksek zaten yabancı sınırı diye yırtınmalarının nedeni budur yerli transferindeki lobilerine güveniyorlar yabancı sınırı kalksa fener hayatında şampiyonluk göremez çünkü fenerin avrupada bir gücü yok bütün korkuları yabancı sınırının kalkması bizim başkanda dün bir nebze bu konudan bahsetti

kesinlikle katılıyorum.geçen sene alperi kaptırdık bu senede gökhanı kaptırırız.bizimkiler farkında degil ama kadroda 14 yabancımız var ve adam akıllı yerli oyuncumuz yok semih-selçuk-burak dışında direk ilk 11 e yazacagımız isim yok şaka gibi.

Geri
Üst Alt