Fenerbahçe Hakkındaki Tüm Konular [Lütfen Başka Başlık Açmayınız!]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bekir'in F.Bahçe heyecanı!

Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı iddia edilen Gaziantepspor kaptanı Bekir İrtegün, transferiyle iligili gelişmeleri takımının Antalya kampında merakla bekliyor.

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya'nın Kundu bölgesindeki Mardan Spor Kompleksi'nde sürdüren Gaziantepspor'da takım kaptanı Bekir İrtegün'ün Fenerbahçe'ye transfer olacağı haberleri en önemli gündem konusu oldu.

Transfer haberleriyle ilgili olarak İHA'ya açıklamalarda bulunan tecrübeli defans oyuncusu, "Şu anda takımımla kamptayım. Fenerbahçe'nin beni transfer etmek istediğini biliyorum. Fakat, transfer imza aşamasında değil. Bu yüzden benim fikir beyan etmem etik olmaz. Hala formasını giydiğim bir takım var. Bu takımın da kaptanıyım. Başkanımız görüşüyor. Bekleyip göreceğiz" dedi.

Gaziantepli olduğunu ve Gaziantepspor'un altyapısında yetiştiğini belirten Bekir, "Bu takım sayesinde milli takıma gittim. Gaziantepspor bana çok şey vardı, ben de Gaziantepspor'a çok şey verdim. Mutlaka her futbolcunun hedefleri var. Ben de hedeflerim doğrultusunda iyi yerlere gelmek istiyorum. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray büyük camialar. Oralalarda forma şansı bulmak Anadolu'dakinden daha zor olabilir. Ama sonuçta her futbolcunun kendine özgüveni var. Kendi yeteneklerine güvenir. Başarılı olacağıma inanıyorum" diye konuştu.

Bekir'in transferiyle ilgili gelişmeleri medyadan takip ettiklerini belirten Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurallah Sağlam da, "Bekir, hala bizimle antrenmanlara çıkıyor. Gelişmeleri sadece duyuyoruz. Zaman ne getirir bekleyip göreceğiz. Mehmet Polat'ın ardından Bekir de giderse defansif anlamda büyük zaaf yaşayacağız. Bekir, bu şehrin evladı. Gaziantepspor'a altyapının her aşaması dahil uzun zamandır hizmet ediyor. Geleceği açısından böyle bir karara saygı duymak ve katkı sağlamak düşer. Kendisi de çok istekli. Bu transfer netlik kaznınca biz de transfer çalışmalarına başlarız" dedi.

Sağlam, Bekir'in Fenerbahçe'de başarılı olacağına da inandığını ifade ederek, "Bekir, çok farklı özelliklere sahip bir oyuncu. Özellikle bir defans oyunucusuna göre, ilk hamleleri çok çabuk yapabilen hava hakimiyeti çok iyi olan bir futbolcu. Gideceği takıma mutlaka katkı sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu.

05.01.2009

Kaynak : İHA

Cevap: Bekir'in F.Bahçe heyecanı!

Fazla heyecan yapmasın 1-2 sene takılır geri döner Anadolu'da bir yerlere..

Fb'ye giden bütün oyuncular kendine yazık ediyor.Fb'ye giderse futbolu unutur.

Cevap: Fenerbahçe Hakkındaki Tüm Konular [Lütfen Başka Başlık Açmayınız!]

FB A.Kadir Kayalıyı aldı galba tüh..yazık oldu.

F.BAHÇE'DE İMZALAR ARKA ARKAYA!

Fenerbahçe Ankaragücü'nün iki genç yıldızı Gökhan Emreciksin ve Abdülkadir Kayalı ile 4,5'ar yıllık sözleşme imzaladı. Abdülkadir Kayalı'nın menajeri Haluk Canatar, 18 yaşındaki futbolcu için yurt dışı ve yurt içinden birçok transfer teklifi geldiğini belirterek, ''Fenerbahçe Kulübü'nün ciddi ve profesyonel yaklaşımı neticesinde, doğru adresin Fenerbahçe olduğuna karar verdik. Fenerbahçe Kulübü ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladık'' diye konuştu.

Menajer Canatar, Abdülkadir'in, İngiltere Premier Ligi'nde mücadele eden Chelsea ve Manchester City'nin de transfer listesinde olduğunu iddia ederken, ancak tercihlerini transfere ciddi yaklaşan Fenerbahçe'den yana yaptıklarını dile getirdi.

05.01.2009

Kaynak : Sporx.com ve AA

Yazık oldu gençlere.

Ankaragücü'nden bugün 4.5 yıllık sözleşmeye imza atarak Fenerbahçe'ye transfer olan genç milli futbolcu Abdülkadir Kayalı, ''Dünyanın en büyük kulübünde futbol oynamaya geldim''dedi.

Kayalı, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladıktan sonra yaptığı açıklamada, çok heyecanlı olduğunu belirterek, ''Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynamak her futbolcunun hayalidir. Ben, bu büyük formaya genç yaşta kavuştuğum için çok mutluyum. Bu formayı üzerimden hiç çıkartmamak için çok çalışacağım'' diye konuştu.

15 yaşından itibaren oynadığı milli takımlarda kaptanlık yapan Kayalı, bundan sonra Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın değişmez futbolcusu olmak istediğini söyledi. Ankaragücü camiasını hiçbir zaman unutmayacağını ifade eden 18 yaşındaki futbolcu, başta kendisini yetiştiren antrenörü Arif Peçenek olmak üzere kendisini bugünlere getiren herkese teşekkür etti.

:eek::D:D:D

Ankaragücü'nden bugün 4.5 yıllık sözleşmeye imza atarak Fenerbahçe'ye transfer olan genç milli futbolcu Abdülkadir Kayalı, ''Dünyanın en büyük kulübünde futbol oynamaya geldim''dedi.

Kayalı, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladıktan sonra yaptığı açıklamada, çok heyecanlı olduğunu belirterek, ''Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynamak her futbolcunun hayalidir. Ben, bu büyük formaya genç yaşta kavuştuğum için çok mutluyum. Bu formayı üzerimden hiç çıkartmamak için çok çalışacağım'' diye konuştu.

15 yaşından itibaren oynadığı milli takımlarda kaptanlık yapan Kayalı, bundan sonra Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın değişmez futbolcusu olmak istediğini söyledi. Ankaragücü camiasını hiçbir zaman unutmayacağını ifade eden 18 yaşındaki futbolcu, başta kendisini yetiştiren antrenörü Arif Peçenek olmak üzere kendisini bugünlere getiren herkese teşekkür etti.

E yanlış yerdesin o zaman.

Gökhan'ın yaptığı hatayı yapma.

GEcmiş olsun:)

bu transferlerden sonra fener şampiyon diyebiliriz. :rolleyes:

Dünyanin en Büyük Kulübünemi gelmis..????

Vah evladim vah..vah kücük Genc vaah...sen hayatinin en büyük hatasini yaptiginin farkina bir iki yil sonra varirsin......

Simdi seni oynatirlar okadar yabanci Brezilyalinin arasinda..:) Gerci Paf Takiminda arasira yer bulursun.....Sansin varsa Kafalari bir an calisirda seni bi yere kiralarlar...Yoksa Mac icerisinde o Alex in..Devid in..Carlos un..Guizanin...Luganonun..Edunun vs..vs..vs..cikinca oturacagi Yedek Koltuklar sicak olmazsa Fircayi yersin.....

Hadi simdiden Gecmis olsun 18 Yasinda Fenerbahce büyük Yürek.:)

bu oyuncuyu boluspordayken de çok iyi tanıyordum.gerçekten iyi oyuncu.sanırım lakabı turkish cristiano ronaldo.topa acayip hakim ,hızlı biri.iyi transfer olmuş.açıklamalarına gelince sarhoşken röportaj yaptılar heralde.fenerbahçe nin dünyanın en büyük klübü olmadığı bilecek kadar aklı vardır heralde.galatasaray da isterdim açıkcası bu adamı

Dünyanın en büyük klübü mü? Ne bu len gece kulübümü? :D

[B' Alıntı:
''Dünyanın en büyük kulübünde futbol oynamaya geldim''[/B]dedi.

Bu cümleyi kuran birinden yıldız oyuncu olmasını beklemeyin.Bu da diğerleri gibi oraya para için gitti böyle topçudan ne Türk futboluna ne fenere hayır gelmez.

Aklından zoru var bu futbolcumsu adamın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt