Fenerbahçe Hakkındaki Tüm Konular [Lütfen Başka Başlık Açmayınız!]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fenerbahçe Hakkındaki Tüm Konular [Lütfen Başka Başlık Açmayınız!]

Bu kalleşlere olan nefretim gitgide daha da artıyor.Şu an içimden bütün sülalelerine küfür ediyorum.Burayı okuyan fb'li ezikler, içimden ettiğim küfürleri hissetsin.;)

Benim Fenerbahçe 'li çok arkadaşım var. Biz birbirimize küfretmeyiz. Medeni ve makul davranış budur.

Burasını senin evin, onları da evine gelen misafir gibi düşün. Misafirine küfreder miydin?

Neticede sen böyle düşündüğün için, bizi ve forumumuzu da zan altında bırakıyor ve mahcup ediyorsun. Lütfen yapma.

Futbola fanatizm olarak değil, ezeli rekabet olarak bakabilmeni dilerim.

Sevgiler.

Cevap: Carlos'la da aşk yaşadı

Bu kadın zamanında Real Madrid ilk 11'inin yarısı ile yattım demişti :)

O çocuk Beckham'ında olabilir :D

Figo yuz vermezki bu hatuna ,Oyle bi karısı varki sanki bu dunyadan degil :D

Yarın Casillas yada Rauldan hamile olur bakarsınız Beckhamdan bile olabilir:D

Bu kadın bir kanalda canlı stipriz show yapıyordu :D video paylaşım sitelerinden bulabilirsiniz :D

Keske forumumuzda bu geyik hic dolanmasa.Gülizar ne yahu.Büyüyün biraz gencler.

Desperate Housewives

:asd:

Cevap: Fenerbahçe Hakkındaki Tüm Konular [Lütfen Başka Başlık Açmayınız!]

FIFA Appiah'ı haksız buldu

FIFA, Ganalı futbolcu Stephen Appiah'ın Fenerbahçe'ye 2 milyon 281 bin Euro fesih tazminati ödemesini kararlaştırdı.

Geçen sezonun ortasında Fenerbahçe'den ayrılan Stephen Appiah ile sarı-lacivertli kulüp karşılıklı tazminat talebiyle FIFA'ya başvurmuştu. FIFA İhtilaf Çözüm Komitesi, Fenerbahçe Kulübü'nü haklı bularak Appiah'ın 2 milyon 281 bin Euro tazminat ödemesine hükmetti.

Fenerbahçe'yi sakatlandığı dönemde kendisiyle ilgilenmediği için tazminat talebiyle FIFA'ya şikayet eden Appiah'in karşı başvurusu ise geri çevrildi.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada her iki tarafında son karar merci olan Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi ‘CAS'a gitme hakkının bulunduğu belirtildi.

Bu arada yaklaşık 1 aydır Tottenham'la deneme antrenmanlarına çıkan Appiah'ın Londra kulübündeki geleceği yakın zamanda netlik kazanacak.

Tottenham menajeri Harry Redknapp, rezerv takımın Reading ile yapacağı maç sonrası Appiah hakkındaki kararını açıklayacağını söyledi.

Redknapp, Appiah'ın çok çalışmasına karşın henüz istenilen fiziki kapasiteye ulaşamadığını da söyledi.

40156.jpg

fb'liler bu tür şeylerden çok hoşlanıyor.:DZamanın da bjk - fb maçında Emre Aşık neler yaptığını hatırlayın.fb'nin ne kulübü olduğu belli değil.:D

Nouma'yı unutmayalım lütfen :) IFFHS istatistiklerine göre Dünyanın en çok seks skandalı yaşayan klübü seçilmiş feneV :) bk. aziz yildivim "çocuklağ su mikrofonu biraz geri cekin seyime soktunuz :D"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt