Fenerbahçe Hakkındaki Tüm Konular [Lütfen Başka Başlık Açmayınız!]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: YILDIRIM: "Şerefsiz ve Çirkin...

Gerçekten doğruysa hiç hoş bir hareket değil bu.Tamam bende sevmem Aziz Yıldırım'ı ama bu belden aşağı vurmaya giriyor...

Cevap: YILDIRIM: "Şerefsiz ve Çirkin...

Sevgilisi olması kötü birşey mi ya!Hahahahaha

Fener Taraftarı Şimdide Aziz'i Kovmak İçin Site Kurdu!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a tepkili olan kimi sarı-lacivertli taraftarlar, internette ''www.antiaziz.com'' adlı site kurdu.

İnternet sitesinin, sarı-lacivertli taraftarların tepkilerini dile getirebileceği, hiçbir gruba bağlı olmayan demokratik bir platform olduğu belirtildi. İnternet sitesinde, hukuki çerçevede, hakaret içermeyen her kesimden her türlü fikirlerin özgürce paylaşılabileceği kaydedildi.

Sitede, ''Taraftardan manifesto'' başlığıyla yer alan yazıda, Aziz Yıldırım'a olan tepkiler dile getirildi.

Yorumum:

Bunlar düne kadar efsane demiyolarmıydı buna davranın fener köyünde catısma cıktı muhtarınan ihtiyar heyeti catısıyor

Cevap: Fener Taraftarı Şimdide Aziz'i Kovmak İçin Site Kurdu!

Hayırlı olsun ...

Ah Azize, Vah Azize...

Yalvarırım gitme Azize ...

Hayırlı olsun. :)

Azize gitsin fenev biter :D gitsin gitsin işimize gelir :D

Siteye girdim.Berbat ötesi.Biraz daha yaratıcı olmaları lazım...

Resmen çorba gibi site.1 dakika falan baktım sonra başım dönünce çıkmaya karar verdim...

Benim yaptığım sitelere bahane bulanlara bu siteyi göstericem :D Site çok basit ya isterse süper olsun gerci renkleri bi kere bozuyor :D

Nankörlüğün bu kadarı.Adam öyle veya böyle Avrupa'nın en iyi stadlarından birini yaptı,öyle veya böye en zenginler listesindeler ama adamı göndermek istiyorlar.Biz Canaydın'a iyi dayanmışız vallahi.:D

Adam kendi gitmek istediğinde gönderme şimdi kov :D:D:D

Nankörlüğün bu kadarı.Adam öyle veya böyle Avrupa'nın en iyi stadlarından birini yaptı,öyle veya böye en zenginler listesindeler ama adamı göndermek istiyorlar.Biz Canaydın'a iyi dayanmışız vallahi.:D

Adam kendi gitmek istediğinde gönderme şimdi kov :D:D:D

Bunu nankörlük olarak görmek biraz körlük. Aziz Yıldırım bunları yaparken bütün Fenerbahçeliler Fenerium'daki eşyaları, kıyafetleri, formaları alıp duruyordu. Kombineler yok satıyordu. Taraftar kartı denen zımbırtıya büyük ilgi gösterdi. Her maça gelip stadını doldurdu. Karşılığında 10 senede 6 Galatasaray şampiyonluğu gördü. Lorant'ı gördü. 10 yıllık sürecin en başarılı hocası olan Zico'nun gönderilişini gördü. Tuncay'ın, Aurelio'nun kulüpten koparılışını gördü.

Ben bu sitenin rant peşinde koşan taraftarlarca yapıldığına inanıyorum. Malum Aziz onların musluğu kapatınca Büyük Başkan, Kaka Başkan oldu. Bu yüzden bir sürü böyle olay çıkıyor. Normaldir. He eğer aklı başında Fenerliler yapıyorsa bunu, bunun adı kesinlikle nankörlük değildir.

Lan mis gibi şikeci,paralı,şeref yoksunu,r'leri söyleyemeyen başkanı,Aziz YıldıVım'ı bulmuşunuz,hala afra tafra yapıyonuz..Olmaz ki böyle..:D

ali şen başkan feneVbaaçe sampiyon :)

Helal olsun. Fenerbahçe, takım kimliğinden çıkmış, birilerinin tapulu malı gibi görünmeye başlamıs, bu taraftarlar bundan rahatsızlıklarını bu şekilde dile getirmeye çalışmışlar. Nankörlük desen de olur, haklı bir yapılanma desen de olur. Nankörlük desek, tamam nankörlük ama Aziz Yıldırım ne zaman gideceği, takıma daha ne kadar zarar vereceği bilinmeyen bir şahıs onlar için. Bana göre hava hoş keşke kalsa, o pancar gibi kızaran suratını görmek çok güzel oluyor mayıslarda.

Bir rivayete göre, fenerbahçeli tüm taraftarlar, mayıs ayıyla birlikte patlama derecesinde bir nefret, kin, agresiflik ve hazımsızlıkla dolarlarmış. Ve başkanları, dünyadaki tüm fenerbahçelilerin bu acı verici hislerini kendi bünyesinde toplar, kafasında biriktirip pancar gibi kızarırmış, mayıs bitene kadar azar azar kulaklarından dışarı atarmış bu acı veren hisleri. Böylece tüm dünyadaki fenerbahçe taraftarlarını kederden kurtarırmış.

Böyle başkan bırakılır mı hiç? Soruyorum?

:D

Azizegitmesin.com

Bizde böyle kursak :D

Cevap: Fenerbahçe Hakkındaki Tüm Konular [Lütfen Başka Başlık Açmayınız!]

Selçuk : "G.Saray'a gol attığımda daha mutlu oluyorum"

Geri zekalı sanki her maçta gol atıyon :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt