Fenerbahçe Hakkındaki Tüm Konular [Lütfen Başka Başlık Açmayınız!]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fenerbahçe Hakkındaki Tüm Konular [Lütfen Başka Başlık Açmayınız!]

Fenerasyon,MHK,Gözlemciler ve Temsilciler kurulu...Bu saydığım kurumların hepsi Azize'nin kontrolünde olmasına rağmen, hakem hataları sürekli febe'nin lehine olmasına rağmen, futbol takımının düştüğü haller hakikaten komiktir.Hıncal Uluç'un da dediği gibi...Hakem hataları febe lehine olmasa küme düşmeye oynar bu rezil kadrosuyla...

Cevap: Fener Taraftarı Şimdide Aziz'i Kovmak İçin Site Kurdu!

Ne olur bizi bırakma:DGiderse fb küme düşer.

Hahahahahaha.

Ezik taraftar örneği.:D

Sonunda bunu da görecekmişiz. :)

azize gitsin fenerin sonu gelirr...

"Josico'nun sakat olduğunu biliyorduk"

Fenerbahçe Asbakanı Şekip Mosturoğlu Josico'nun transferiyle ilgili yaptığı açıklamada "Josico'nun sakatlığı olduğunu biliyorduk. Sözleşme yaparken de bu sakatlığını göz önünde bulundurarak bir kontrat yaptık. Josico'nun burada geçirdiği sakatlık eski sakatlığından kaynaklanmadı. Josica'nun kontratını yapmak için Türkiye'ye gelen avukat ayrıca Aragones'in de avukatıdır. Josico Aragones'in isteği doğrultusunda kadroya katılmıştır. Futbolda transferler bazen istediğiniz şekilde sounuçlanmıyor. Aragones'in sezon başında bizden istediği De La Red'e baktığınız zaman kalp rahatsızlığı nedeniyle futbolu bırakma noktasına geldi. Bu yüzden transferler her zaman olumlu sonuçlar vermiyor." dedi.

Josico'nun sakat olduklarını bilerek transfer etmişler ve sözleşmesinide buna göre yapmışlar..

Her halde maç başına yada onun gibi bir anlaşma yapılmış kısacası Josico ne kadar oynarsa o kadar çok para kazancak :)

Aragones'in niye sakat sakat josico'yu oynattıgıda ortaya çıkmış oldu :rolleyes:

Bunların hepsi para göz valla :D

Fenerbahçe'nin resmi sitesinde neden ''kupalar'' diye bir kısım yok? Acaba sebebi, resmi kupalarda G.Saray'ın altında kalmış olmaları mı. Çünkü kupa sıralamalarını vermek zorunda kalacaklar ve Türkiye Kupası'nda falan biz en üstte olcaz, altımızda olcaklar. Kendi sitelerinde buna müsade etmek istemiyorlar sanırım :D

Bu arada;

h21.jpg

Fotoğrafa koptum.

Fatih Akyel: ''Ayağımı Daum Kaydırdı''

ezikfb324.jpg

Fatih Akyel: Fenerbahçe'den Daum yüzünden ayrıldım

Kocaelispor’un tecrübeli futbolcusu Fatih Akyel, Fenerbahçe’den, Alman teknik adam Christoph Daum yüzünden ayrıldığını belirterek, "Galatasaray’dan ayrılırken o kadar üzülmemiştim" dedi.

Fatih Akyel, Fenerbahçe Altyapı Derneği’nin çıkardığı Koşan Adam Dergisi’nde yayınlanan röportajında, Fenerbahçe’den isteyerek ayrılmadığını

belirterek, "Daum’un bana yaptığı en büyük kötülük takımdan ayrılmamı sağlamasıdır. Bazı isimleri oynatmak için beni resmen harcadı. Galatasaray’dan

ayrılırken bile bu kadar üzülmemiştim" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’ye 2001 yılında 3,5 yıllık imza attığını hatırlatan Fatih, Daum’un, uzun süren sakatlığın ardından hazır olmamasına rağmen Manchester United maçında oynatarak sonunu getirdiğini iddia etti.

Fatih Akyel, şunları kaydetti:

"Maçtan önce Daum ile bir görüşme yaptım ve kendisine ’4 aydır bana şans vermediniz. Bu atmosferde bu maçı kaldırabilecek fizik gücüm yok. Uzun bir süre sakatlık geçirmiş birini böylesine yüksek tempolu bir maçta ilk 11’de sahaya sürmek, ona yapılacak en büyük kötülüktür. Ama ben yine de görevden kaçmam ve saha içinde fizik gücüm yeterli olmasa bile elimden geleni yaparım, terimi son damlasına kadar akıtırım’ dedim. Bunu söylememe rağmen bana kötülük yaptı ve aradığı fırsatı bulduğu için beni oynattı. Bütün Fenerbahçeliler bunu bilmelidir, tamamen hocanın yaptığı kötülük sonucu takımımdan ayrıldım."

Real Mallorca’ya transferini sağlayan kişinin, şu an Fenerbahçe’nin hocası olan Luis Aragones olduğunu ifade eden Fatih Akyel, Güiza ile birlikte

futbol oynadığını da anlattı.

Fatih, röportajında daha sonra şu ifadeleri kullandı:

"Benim futbol oynadığım dönemde Güiza çok genç ve kariyerine yeni başlamıştı. Takımda kadroya girmek için çaba sarf eden birisiydi. O dönemde takım

içinde yaptığı esprilerle bilinen birisiydi. Şu anki durumu ile eski durumu arasında çok büyük farklar var. Şu an daha oturaklı ve golcü. O dönemde bu kadar

çok koşmuyor ve pres yapmıyordu. Kendisini çok ama çok geliştirmiş. Şu an oynanan sistemde çok fazla top alamadığı için saha içinde çok koşuyor. Geldiği andan beri onunla görüşme ortamı bulamadım."

"Josico'nun sakat olduğunu biliyorduk"

Fenerbahçe Asbakanı Şekip Mosturoğlu Josico'nun transferiyle ilgili yaptığı açıklamada "Josico'nun sakatlığı olduğunu biliyorduk. Sözleşme yaparken de bu sakatlığını göz önünde bulundurarak bir kontrat yaptık. Josico'nun burada geçirdiği sakatlık eski sakatlığından kaynaklanmadı. Josica'nun kontratını yapmak için Türkiye'ye gelen avukat ayrıca Aragones'in de avukatıdır. Josico Aragones'in isteği doğrultusunda kadroya katılmıştır. Futbolda transferler bazen istediğiniz şekilde sounuçlanmıyor. Aragones'in sezon başında bizden istediği De La Red'e baktığınız zaman kalp rahatsızlığı nedeniyle futbolu bırakma noktasına geldi. Bu yüzden transferler her zaman olumlu sonuçlar vermiyor." dedi.

Resmen biz enayiyiz diye açıklama yapmışlar.:D

Yaptıkları transferlerde ki enayiliklerini Kenan Evren lisesi gibi yerleri beleşten alarak örtüyorlar.Kim inanır bu kadar paranın 100 bin forma satarak kazanıldığına???Kombinelerin parası ise sadece bir Guiza'nın maliyetini karşılamaya yetmez.Hiç kimse salak değil.Bu ülkede febe'ye yapılan peşkeşler gün gibi ortadadır.Bu hazıryiyicilerden mutlaka kurtulması lazım Türk sporunun.Rekabet eşit koşullarda yapılamıyor bu peşkeşler yüzünden...

Aziz'in febe'den gidişi imkansıza yakındır.Ancak kendi isterse olur bu iş.Febe taraftarı ise aziz gibi bir şike ustasının ellerinden kaçmasına izin vermez.Her ne kadar Galatasaray'ın başarıları altında eziliyor bile olsalar, aziz gibi şikeyi bilmeyen bir başkan gelirse Türkiye'de 4. büyük konumuna bile düşebileceklerinin farkındalar.Son 14 yılda hakemler ile aldıkları 4 şampiyonluk sayesinde ayaktalar.Bu şampiyonlukların altında hep aziz'in üstün şike yapma becerisi var.Kimse nankörlük etmesin...

Cevap: Fatih Akyel: ''Ayağımı Daum Kaydırdı''

Zamanında fenerbahçeli bir taraftara yumruk atarkende üzülmüşmüydü acaba? Bence Fatih Akyel GS'den ayrılmasına en çok üzülmeliydi,bizden ayrıldıktan sonra kademe kademe küçüldü ve şu an minicik,hiç bi yerden görünmüyor.İşin özü hakettiği yerde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt