Fenerbahçe Hakkındaki Tüm Konular [Lütfen Başka Başlık Açmayınız!]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fenerli ve o da bizim gibi taraftar (futbol sadece futbol değildir)

İçi fana acımış adamın ama objektif olmak gerekirse haklı adam.

Şöyle birşey de var.

"..Sen şimdi kederli kederli, yorgun argın, bi sürü para harcamış eve dönüyosun. Onlarda yıkanıp paklanıp oh mis atlayacak jipine gidecek villasına. Açacak viskisini yayılacak yatağına. Senin mutsuzluğun onun umrundamı? 35 sene tribün kovaladım ben de. İşte bu mevzular beni ve arkadaşlarımı yıldırdı. Bu ülkede futbol ne adil ne de profesyonel. Herşey şans üzerine kurulu. Gör işte milyonları götüren adam salak salak kartlar görüyor. İşte bu seni umursamadığının bir göstergesi. O armaları öpmeler möpmeler yalan, bakma çok akıllı o. Biz Metin Oktay'ları, Prekazi'leri gördük. Boşver abisi takma bu kadar kafana.."

romanistabukowski.blogspot.com

Cevap: Fenerbahçe Hakkındaki Tüm Konular [Lütfen Başka Başlık Açmayınız!]

7-0'LAR YARAMIYOR!..

Turkcell Süper Lig’de geçen hafta Hacettepe’yi sükseli bir skorla deviren Fenerbahçe, "Tarih tekerrür eder" sözünü tekrarlattı.

1997-98 sezonunun 16. haftasında evinde Şekerspor'u 7-0 yenen Kanarya, bir sonraki hafta yine Gençlerbirliği'ne deplasmanda 3-0 yenilmişti. Tarih tekerrür etti ve Hacettepe zaferinin ardından Fener bu kez 1-0 kaybetti.

(star)

"Dejavu" fenerlilerin olayının dejavusunu biz yaşadık bugün.Tamam sistem skibbe falanda abicim ilk yarı rezil top oynamışsın yeniliyorsun biz ekran başında üzüntüden yıkılmışız Futbolcular devre arası 5'e 2 oynuyor aydının ve barosun ağızları kulaklarında gülmekten ölüyorlar.Bizde gariplik herhalde dedim millet ağlayacaktı neredeyse sinirinden.

"Dejavu" fenerlilerin olayının dejavusunu biz yaşadık bugün.Tamam sistem skibbe falanda abicim ilk yarı rezil top oynamışsın yeniliyorsun biz ekran başında üzüntüden yıkılmışız Futbolcular devre arası 5'e 2 oynuyor aydının ve barosun ağızları kulaklarında gülmekten ölüyorlar.Bizde gariplik herhalde dedim millet ağlayacaktı neredeyse sinirinden.

Aynen ya.Bu kadar umursamazmi olur futbolcular.Takimin kotu oynuyor,yeniliyorsun tamam aglama,yuzunu kasma ama ciddi ol kardesim.Cocuk gibi guluyorLAR.Hadi Baros yabanci o Aydin kikir kikir guluyordu gicik oldum morona.

Helal kendini çok güzel anlatmıs. Çokta haklı( Arada böyle akıllı f5 lilerde çıkıyor.)

Vay be güzel yazmış adam.

f5 8jk lafları forumumuzdan uzak durabilirmi.Ne anlama geliyor mod ?.Seni anlamak icin sozluk ihtiyacımız olmamalı.

Aynen ya.Bu kadar umursamazmi olur futbolcular.Takimin kotu oynuyor,yeniliyorsun tamam aglama,yuzunu kasma ama ciddi ol kardesim.Cocuk gibi guluyorLAR.Hadi Baros yabanci o Aydin kikir kikir guluyordu gicik oldum morona.

Aydin zaten simarmis, suanki hali ile A takimda yerini haketmeyen oyunculardan biri..

Cevap: Fenerli bir taraftarın ağzından..

Adam kendini enayi yaptı :o bu durum bizide enayi yapıyor :o

Çok güzel yazmış.Açıkcası takımımda ruhsuz oyuncu istemiyorum.

Bundan sonra taraftardan ricamdır deplasmana gitmeyen futbolculara destek vermesinler lincoln diye baroş diye bagırmasınlar

ARDA DİYE SERVET DİYE MEHMET DİYE BAGIRSINLAR

BU takımın gercek adamını bagrına bassınlar gözü parada olan 3 kurusluk adamları havaya sokmasınlar

ama nerde bizim taraftar ancak lincoln baroş diye bagırır sonrada işte adamlar oraya gitmez buraya gitmez

Burası Galatasaray arkadaşım herkes mecbur gidecek deplasmanada camurada yada ülkesine döner ne ulan bu

Para zamanı gelince almasını biliyorlar

Leverden kac yiyorsun fenerden kac yiyorsun onu gectim

Ligin en zayıf takımlarına nasıl yenilirsin heleki fark yiyerek

BÜLENT GİBİ bir efsaneye güveniyorum gerisi teferruat

Cok güzel bir yazı. Gercekten adam yazmıs abi:)

adam haklı ya ne denir ki buna

İlk defa güzel düşünen bir fenerli gördüm

Yoruma gerek bile yok ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt