Fenerbahçe: ”İbrahim Hatipoğlu’nun teklifini kabul ediyoruz”

Melih Akan

Berlin Panteri
NTV kanalında gündeme yönelik açıklamalarda bulunan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Sn. İbrahim Hatipoğlu’nun önerisine yönelik açıklamamızdır.

Sn. Hatipoğlu’nun “Son 2 yıl ve bu ilk 8 hafta dahil, tüm tartışmalı pozisyonlar, kulüplerin kabul edecekleri otoriteler tarafından değerlendirilsin. Hangi takım hakem hatalarından ne kadar puan kazanmış, ne kadar puan kaybetmiş, çıksın. O zaman gerçekler ortaya çıkar.” teklifini kabul ediyoruz.

Öncelikle ve ivedilikle bu sezondan başlayarak ilk 8 haftanın değerlendirmesini yapmaya hazırız.

İstedikleri isimleri belirleyerek bu teklifi hayata geçirmek için en kısa sürede kendileriyle diyalog ve görüşme dahil her adımı atmaya hazır olduğumuzu tüm kamuoyuna vurguluyoruz.

Böylelikle; şampiyonluk yarışında Türk futbol tarihinin unutamayacağı skandal hakem hatalarının ve kritik dönemeçlerde yaşananların açıklığa kavuşacağına inanıyoruz.

Fb X hesabı

Öncelikle ve ivedilikle bu sezondan başlayarak

Son 2 yıl yok sayıp neden sadece bu 8 hafta ? Gerçi 8 haftaya da okey dünyaca ünlü yabancı hakemlerle yapalım.

Böyle bişey yapılcaksa fenerin son şampiyon olduğu sezonu özellikle lugano'lu kadronun da yapılması gerekmezmi ...

2.5 yılda şikeciler lehinine minimum 2 kat daha fazla hata yapılmıştır. Adnan Oktar müridi maçları izlememiş galiba

Çöp diyordunuz

Bunun da bir sonuç getireceğini sanmıyorum bu sefer o inceleyen kişilerin satın alındığı iddia edilecek ..
En basit dünkü maça bakalım merih ve keremin pozisyonlarında bile forumda ayrışma oluyor kimse o otoriteyi tanimayacaktir sonuç olarak yine memnuniyetsizlik olacaktır

En az son 5yila bakilmali. Öyle yook sirf bu sezon

Gecen sene kac tane bedavadan penalti aldilar… tabi once bu seneden baslamak isterler serefsizler

5-10 yıl dersek zaten bunların kuyruk acısının en fazla olduğu noktaya dokunuruz adamların mottosu şu "Biz hakemleri baglasak 10 yıldır şampiyon olurduk " ..
Hiçbiri bariz kollanmaya rağmen biz şampiyon olamadık demeyecektir

kadıköy'de lehlerine verilen penaltıyı gülmeden izah edemeyecek bi otoriteye olur vermeyeceklerine göre osuruktan, ergen doyuran bir açıklama gibi duruyor.

kadıköy'de lehlerine verilen penaltıyı gülmeden izah edemeyecek bi otoriteye olur vermeyeceklerine göre osuruktan, ergen doyuran bir açıklama gibi duruyor.
O maçtaki hesapları şu: Galatasaray zaten domalttı, o penaltının bize getirdiği puan yok.

Karşımızda öyle bir zihniyet var ki geçen yıl son konya maçı berabere bitecek diye zirvalayip biz herifleri kümeye gönderince bu sefer trabzon-a.gucu tarafından işi bagladiniz diyecek kadar arsizlar..

O maçtaki hesapları şu: Galatasaray zaten domalttı, o penaltının bize getirdiği puan yok.
bugün bu arsız köpekleri konuşturan o tasmalı hakemleriyle sahalarında 5 yemeden ayrılabilmeleri. ne kadar acı verdiği münasebet biter bitmez artlarına kepenk indirmelerinden belli zaten

Erden Timur son 10 sene derken sesleri çıkmıyordu, son 2 seneyi duyunca coşmuşlar (Hatipoğlu ne dedi bilmiyorum duymadım).

Bir yaptırımı olmayacağı için ben pek anlam veremiyorum bu talebe. Atıyorum baktılar şu takımın lehine 100 tane aleyhine 10 tane hata buldular, diğerinde de 105 tane lehine 15 tane aleyhine buldular diyelim. Ne anlama gelecek ki bu? Ondan sonra bize yapılan hatalar çok daha kritikti, bize maçı kaybettiren hatalardı savunması mı izleyeceğiz?

Sonu yok bu çukurun.

Ben sadece şuna bakabiliyorum, bir tarafta kendi aleyhine yapılan kadar lehine yapılan hataları da görebilenlerin sesi çıkarken öbür tarafta sadece kendi aleyhine yapılan ve rakibinin lehine yapılanlar dile getirilip oradan iğrenç bir algı yaratılıyor ve özeleştirinin ne olduğu bile bilinmiyor, haberleri yok. Yani sen bu araştırmayı yaptırsan da onun sonuçlarıyla oynayacak, eğecek, bükecek, her pozisyonu delik deşik edip insanları dünyanın en saçma, en gereksiz tartışmasına sokacak bir kafa yapısı var karşında. Hiçbir manası yok.

Geri
Üst Alt