Fenerbahçe İkili Averaj İle Şampiyon Olursa?

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Dün maçın son dakikasında büyük bir hakem faciası yaşandı yine. Dışarı çıkan topu göremeyip ! Galatasaray'ın haksız gol yemesine engel olamayan hakemcikler vardı. Ligin ikinci yarısı Fenerbahçe, Galatasaray'ı 1-0 yenerse ikili averajı almış olacak ve böyle şampiyon olursa bunun sorumluluğunu kim üstlenecek ve sonuç ne olacak?

Şeref gollerini bile şerefsizlikle atıyorlar, başka söze gerek yok

O golü yedikten sonra zaten benim de içime dert oldu bu konu.

İkili averajda da mı deplasman golü kuralı var?O zaman Mert'in Trabzon'da kurtardığı penaltı olmasaydı Fener şampiyon olamazdı derken bizi kekliyorlarmış.Ben goller eşit oldu mu genel averaja bakılıyor sanıyordum.

şikeci kuşlar bu futbolla şampiyon olurlarsa türk futbolundan zombi bile olmaz

Kadıköy'de bir zahmet en kötü beraberlik alalım artık.

ikinci yarı kalite bir santrafor ve dinamo bir ortasaha alırsak fb'yi kadıköye gömerik. sıkıntı yapmayın. konuyuda kilitleyin, fb sanpiyon falan ne bicim konular yahu..

bırakalım saibeli gollerinide, sneijder'in 2 muazzam golünün tadını cıkaralım.

kadıköydeki maçta ismail kartal takımın başında kalmaz fener ilk3e zor girer bu sene.

Bu futbolla şampiyonluk mücadelesi vereceğimizi pek sanmıyorum.çok kötü yönetilen bir takım var ve takımın durumu da pek iç açıcı değil açıkçası.şampiyonluğun oralara kadar kalacağını sanmıyorum.umarım yanılırım.

Şunlarla aynı puanda olmak zaten yeterince büyük bir skandal olur. İkili averaj nedir? İşi rahat bitirmeliyiz..

İkili averajda deplasman golü yok.

Ama 2-0 yenerlerse dediğiniz doğru. Büyük rezalet gerçekten. O anda yardımcı ne iş yapıyor merak ediyorum. Bir görüntüsü olsa da görsek.

Deplasman golü yokmuymus ikili averajda?
Tabii ki skandal bir goldü ama isi oraya birakmamaliyiz. Kadiköy'de yenilmemeliyiz.

Fenebahçe'nin yaklaşık 8-10 puan önünde ligi tamamlarız.

Geri
Üst Alt