fenerbahçe ile rakip olmak

Veli Baltacı

!!!Shreddlendiniz!!!
Yönetici
Moderatör
aslında saha içinde dünyanın en kolay işidir. bu sebeple ekibimiz bu rekabette tartışmasız şekilde açık ara öndedir.

ancak bu rekabet saha dışında oldukça yorucudur. özellikle son başkanları döneminde bu iş zıvanadan çıkmıştır. ülke vatandaşları olarak, ağız tadıyla oturup iki maç takip edemez hale gelmişizdir.

iş, ülke federasyonu'nun resmi organizasyonu olan süper kupa maçına son dakikaya kadar çıkıp çıkmamak, yine türkiye futbol federasyonu'nun resmi kupasına, istedikleri gibi katılıp katılmama kararını yine maçtan bir gün öncesine kadar açıklamamak cürretine kadar gitmiştir.

tahminim odur ki, fenerbahçe'nin profesyonel sporcuları ve aklı başında taraftarları da bu işten oldukça sıkılmıştır.

bakalım rakibimizin başkanı bu işin sonunu nereye götürecektir. yorularak ama "gülerek" "zevkle" izlemekteyiz.

Bu zehirlenme bizim için iyidir asla tam anlamıyla sahaya odaklanamazlar her sene bi tık daha kötü duruma giriyorlar

Güldürüyor sun beni tabiri için yaratılmış bir camia
2025 model Halide bu şekilde

Bu zat yüzünden futbol nedeniyle insanlar ölecek çok az kaldı.
İnsanlara kin, nefret, öfke aşılıyor; üstelik bunu yalanlarla, dolanlarla, algıyla yapıyor.
Böyle bir durumda kendisinde zerre sorumluluk duymayıp yine bizi, sağı solu suçlayacak.
İnsanlar doluyor bunun yüzünden; mal kitlesi inandığı için yanlış yere Galatasaray'a, TFF'ye, hakemlere doluyor ki hakemlerle avantaj sağlayan takım olmalarına rağmen.
Bizler bunun yalan dolanları gördüğümüz, neyin ne olduğunu bildiğimiz için doluyoruz.
Geçen sene bir hakem dayak yedi mesela bunun abuk sabuk açıklamaları yüzünden. Döven başkandı demeyin, onlar da etkileniyor. Sonra hakemi ilk ziyaret eden bu oldu ama. Yersen.

Recep Buruk

Ali Şen
Aziz Yıldırım
Ali Koç

benzer tipte 3 başkan profili, 94'ten günümüze 31 yıldır fenerbahçe'yi yönetiyor. ama sonuncusu gerçekten tam bir facia. işi acayip bir noktaya doğru götürüyor.

Bazen ben de gülüyorum da insanların bu aymazlığına, utanmazlığına ben gülemez hale geldim abi. Özellikle geçen seneki açıklamalarından sonra iş çok başka bir noktaya geldi. İnsan bazen unutuyor o yüzden hatırlatmak gerekiyor, bu adam kulübümüze beka sorunu dedi, her işleri hile hurda dedi, namussuzlar, şerefsizler dedi. Ve bütün bunları yönetime falan değil bütün camiaya ve bütün taraftarlara dedi. Bunun adı halkı kin ve düşmanlığa sevk etmektir. Karışıklık çıkarmaya çalışmaktır. Sıradan bir insan olsa ters kelepçeyle göz altına alınmıştı bu adam ve belki de tutuklu yargılanıyordu. Bunun artık gülünecek, eğlenilecek bir tarafı kalmadı adam inanılmaz bir boyutta düşmanlık besliyor ve herkesi zehirlemeye çalışıyor.

Bu sezon kendisine vekil atadı, malum Acun'u saldı milletin üstüne. Ama Acun'un hitabeti ve inandırıcılığı o kadar zayıf ki dün dayanamayıp yine mikrofonu aldı. Bundan sonra da daha aktif olur diye tahmin ediyorum.

Millet zekadan gidiyor da ben bu adamın gerizekalı olduğunu düşünmüyorum. Bu adamın problemi karakteri ve akıl almaz fanatizmi. Biz de sıradan insanlarız, belli seviyede ve bazı noktalarda fanatizme kapılıyoruz ama bu vatandaş normal bir insan değil. Bu kadar varlıklı, devletin bütün organlarıyla, siyasetiyle, bürokrasisiyle bağ kurabilen, çok ciddi dokunulmazlıkları olan, ticari anlamda bir sürü sektörde tekel haline gelmiş bir adamın bu kadar fanatizme kapılıp beyinsizce laflar etmesi başka bir seviye artık. Bu fanatizmi körükleyen de üst üste gelen başarasızlıkları oldu.

Asıl kötü taraf, adam bütün söylediklerine inanıyor biliyor musunuz? Bu herifin gözünde bunlar gerçekten pirüpak, kusursuz bir mücadele veriyorlar ve birilerinin sürekli kendilerini engellediğine inanıyorlar. Adam karşısındakilere şerefsiz namussuz derken gerçekten öyle olduğuna inandırmış kendisini. Maçlarda o lehlerine verilen inanılmaz penaltılar, rakiplerinin aleyhine verilen akıl almaz kararları görmüyor adam. O sosyal medyadaki paralı köpeklerine 7/24 yazdırdıkları akıl mantık dışı, yalandan, iftiradan artık gerçeklerin yok edildiği yazıları görmüyor adam. Onlar hiç olmamış gibi davranıyorlar. Adam dün bir sürü şey söyledi, en komiklerinden biri de Acun'un konuşmasını beğenmediğini, daha sert davranması gerektiğini söylemesi. Düşünün yani bunlara kalsa bizim hepimizin silahlanıp birbirimizi doğramamız lazım. Böyle bir ortama sokmaya uğraşıyor. Yani lafa gelince aman kimsenin canı yanmasın ama icraate bakıyorsun hepimiz düşmanız, yok edilmeliyiz.

Bu nereye kadar gidecek böyle?

Bence bir zamanlar rakiptik,ama artık fener bizim rakibimiz falan değil.Taraftar sayısı ve başarı olarak çok çok öndeyiz.

fenerle rakip olmak çok düşük bir seviye ....

bugün barcelona, cl kupası aldığında ya da şampiyon olduğunda, real madrid'i resmi hesapları ile kutluyor. ya da tam tersi.

leverkusen şampiyon oluyor, bayern tebrik ediyor.

bu kulüpler birbirlerinden oyuncu alıyor yahu. serbest değil bak bildiğin bonservis ile, "para verip" alıyorlar.

bir oyuncusu mertens ile tatile çıktığı için, "gslı topçularla arkadaşlık yapmayacaksın" diyen bir fenerbahçe başkanı ve yöneticileri var. toksikliğe bakar mısınız?

city-l'pool efsane bir yarış geçiriyor, ligi 97-98 puan ile bitiriyorlar. kaybeden kazananı tebrik ediyor. hem de kaybeden taraf l'pool'un, yıllara dayanan bir şampiyonluk özlemi varken. çıkıp bir l'poollu topçu maç sonu röportajında "bu şampiyonluk şaibelidir, kabul etmiyoruz" demiyor. teknik direktörü "bu ligin gerçekliği yok" demiyor.

taraftarları birasını içip kutlamasını yapıyor. kazanan da, kaybeden de. sonra herkes işine gücüne bakıyor, tatiline gidiyor vs...

futbol böyle bir şey, spor böyle bir şey çünkü.

fenerbahçe'nin mevcut başkanı ve yöneticilerinin sayesinde, türk halkı sporun böyle bir şey, yani "eğlence" olduğunu unuttu.

bu gidişata birilerinin artık DUR demesi gerekiyor.

bugün barcelona, cl kupası aldığında ya da şampiyon olduğunda, real madrid'i resmi hesapları ile kutluyor. ya da tam tersi.

bu kulüpler birbirlerinden oyuncu alıyor yahu. serbest değil bak bildiğin bonservis ile, "para verip" alıyorlar.

bir oyuncusu mertens ile tatile çıktığı için, "gslı topçularla arkadaşlık yapmayacaksın" diyen bir fenerbahçe başkanı ve yöneticileri var. toksikliğe bakar mısınız?

city-l'pool efsane bir yarış geçiriyor, ligi 97-98 puan ile bitiriyorlar. kaybeden kazananı tebrik ediyor. hem de kaybeden taraf l'pool'un, yıllara dayanan bir şampiyonluk özlemi varken. çıkıp bir l'poollu topçu maç sonu röportajında "bu şampiyonluk şaibelidir, kabul etmiyoruz" demiyor. teknik direktörü "bu ligin gerçekliği yok" demiyor.

taraftarları birasını içip kutlamasını yapıyor. kazanan da, kaybeden de. sonra herkes işine gücüne bakıyor, tatiline gidiyor vs...

fenerbahçe'nin mevcut başkanı ve yöneticilerinin sayesinde, türk halkı sporun böyle bir şey, yani "eğlence" olduğunu unuttu.

Sevgili Veli,hazımsızlıklar bitmediği sürece dediğin okadar uzak bir zaman ki?Ben kısa vadeli yıllar içerisinde imkansız görüyorum bunu.En yakınımla görüşmüyorum şuan .Bu herşeyinden beteriydi.Başardılar ne yazıkki?Dünya bir yana FB bir yana mantığı bitmediği sürece ASLA.O bitmez.

Futbol olarak dünyanın en kek ezeli rakibi. Yönetim ve Okan’da biraz akıl olsa ligin Bayern’i, psg’si oluruz. O kadar futbol cahili rakiplerimiz var. Transferde verimliliğimizi artırıp ligi domine edebiliriz. Fakat çok hata yapıyoruz. Yine de en az biz yaptığımız için en başarılı biz oluyoruz. Ama tam dominasyon istiyorsak abuk subuk transfer hatalarını elimine etmemiz lazım.

Türkiye'nin siyaseti ne ki buna dur diyecek. :asd:

Eski rakip olma yolunda hızla ilerliyorlar.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar biz adı geçenler ile rakip bile değiliz. Benzer başarılarımız da yok aynı yollardan da geçmedik.

Geri
Üst Alt