fenerbahçe ile rakip olmak

Feneri hem sahada makatlayan hocamız
Hem saha dışında makatlayan yönetimimiz var.

Çok şükür fener gram umrumda değil.
2 sene daha net şampiyonuz.

Hangisinden daha çok nefret ediyorum bir türlü karar veremiyorum birkaç sene öncesine kadar fener nefreti bjk nın üstünde bir noktadaydı şimdi ikisinden de eşit düzeyde nefret ediyorum. Başarısızlıklarını bize suç atarak, algı yaratarak üzerlerinden atmaya çalışan iki aciz ve perişan durumdaki camia bunlar.

Rakip olmadigimizi soylerim.

ya olm mal lan bunlar. Soldaki şopar 10 yaşında 4 yıldızlı formayı giymiş.

Hala 3. yıldıza sahip takımlar utanmıyorlar da.

Bizim adımıza çok büyük bir talihsizlik. Coğrafya kaderdir denir ya hah o işte.

Fbjk denen arsız ve gereksiz oluşumu bize ezeli rakip diye dayatan coğrafyanın...

Gs için çok şanssz bir durum dünyadaki en iğrenç kulüple ezeli rakip olmak.

2011 de şikeden dolayı hak ettikleri cezayı alsalardı bence bu derecede kafayı yemiş ve saldırgan ve ahlaksız olmazlardı. Sen hak edene cezasını kesmezsen böyle olur işte, bunu futbol dışındaki diğer suçlularda da açık açık görüyoruz yıllardır.

O gün hak ettikleri cezayı vermeyerek adamlar kendi kendilerine mağduriyet çıkardı bu durumdan. Bu mağduriyet de yaşadıkları her olumsuzluk ve başarısızlıkta kar topu gibi yuvarlana yuvarlana büyüdü kendi gözlerinde.

Allah'ın manyakları cidden tüm ülkenin hatta tüm dünyanın kendilerine karşı olduğu düşüncesine kapılmış durumdalar. Ruh hastası oldu hepsi, özellikle başlarındaki yalı çocuğu iyice kafayı sıyırdı.

Yöneticisinden taraftarına taraftarından teknik heyet ve futbolcularına kadar dünyanın en numune camiası bu takım

Ayrıca rakip falan olduğumuzu düşünmüyorum. Onlar anca tjk ile rakip olabilir mevcut durumda

Gecen sezon evimizde oynadigimiz macta santadan once oyuncular el bile vermedi. Nefret tohumunu oyle yaymislarki..gundem bile olmadi. biz yapsak yer yerinden oynardi. bakalim bu sene ayni hareketi yapacaklarmi.

Fenerbahçe rakibimiz filan değil olmaya çalışıyorlar. Ancak ulaşamayacakları kadar yukarıdayız.

Fenerlilerin ruh halleri iyi değil, maalesef en yakın arkadaşlarım fenerli ,futbol konusmayi tamamen kestim çünkü koç a tanrı gibi tapıyorlar, gözleri başka birsey görmüyor 1 kere dahi ozelestiri görmedim heriflerden ve esas kötü kısmı yali bebesi bile isteye bunları şiddete yönlendirdi 7 yaşındaki çocukta 47 yaşındaki yetiskinde inanılmaz saldırganlar

rakip olsa saygı duyardım.

saygı duymuyorum.

yani rakip değil.

Millet de rakip olur bizim bahtimiza terör örgutu dustu

Geri
Üst Alt