Fenerbahçe İstediği Oyuncuyu Alır Saçmalığı

Yav herhalde alır o kadar parayı kim verse O alır. Önemli olan senin alman değil oyuncunun seni tercih etmesi.

Yalan mi Fener istedigi adami alir.
Mayistada kafasini alir hiç sekmez .

Dün GS Sözlükte okumuştum çokta güzel bir yaklaşımdı; Sağolsunlar bu strateji ile kimin ne b.k olduğunu kimin nasıl bir karakterde olduğunu vs görüyoruz, diye bir şey vardı çokta mantıklıydı bence

Aldıkları genç futbolcuları üzülerek takip ediyoruz. Devamını diliyoruz.

milyar dolar a ulaşan borçları yüzünden iflas edecekler enayiler, alın alın.

Çok takılmamak lazım. Kendi taraftarını mutlu etmek için söylemler bunlar...
Bu gibi söylemler bu SOYUT şeylerdir.

Lig şampiyonluğu sayısı, kupa sayısı gibi SOMUT verileriniz yoksa soyut söylemler üretirsiniz.
Doğaldır...

Sene sonu şampiyon olamadıklarında görürüm ben afra-tafralarını.

UEFA da FFP'den yapıştırdığı zaman etiketi, "Neden geldim İstanbul'a" yı söyleyerek ağlaşırlar artık.

her takım her oyuncuyu alabilir. tarih bunun örnekleri ile doludur. gs da, fb ile girdiği bir çok transfer yarışından galip olarak ayrılmıştır. fb de aynı şekilde. bjk de gs ve fb'in elinden oyuncu almıştır. alacaktır da.
fb istediği oyuncuyu alır, kibir dolu altı boş bir söylemdir. 10 yaş taraftara hitap eder. bu söylemi olumlu ya da olumsuz dikkate alan da bu yaş zeka seviyesine tabidir.

Bence bu cümle söyle sonuclanmalidir:

Her ne kadar fenerbahce istedigi oyunculari aliyorsa, bu hamleler istedikleri basarayi yillardir getirmiyor ayrica özellikle türk takimlarinin mali durumlarini göz önüne getirince yapilan bu hamleler fenerbahce kulübünün gelecegi adina büyük bir soru isaretidir.

Tabiki alirsin istedigini, Ederinden fazlasini verirsen hem kulube hem hem oyuncuya

Adamlarin borcu 4.7
Bizim borc 2.2
Arada 2.5 milyar var.
Biz de varsin borc 3 milyar olsun dersek Messi'yi dahi aliriz. Şaka gibi camia. Aziz'in arkasindan kulubu borca batirdi diye veryansin et, 1 sene sonra yine hovardaliga devam :)

Bakin, bizim Baskan her hafta yabanci hakem istesin ve baski altina alsinlar. En azindan adil yonetim oldugu an bunlarin sampiyon olma ihtimali yok.

Fener istediği Türk oyuncuyu alır, kariyerini bitirir, bununla da övünür.

Bu kadar basit aslında. Arda için de çok uğraşmışlardı ama alamadılar tabii, o bir istisna.

Bu arada UEFA'nin bunlara ceza verecegini sanmiyorum

images (40).webp

ni alır

Kendilerini istemeyen oyuncuları alıp takımlarının altına dinamit döşüyorlar. Adam kendini oraya ait hissedemiyor bir türlü. Ressam olmak isterken aile zoruyla memur olan biri gibi mutsuz oluyorlar. İrfanı ilk açıkladıkları videoya baktım herşey açık zorla güldürmeye çalışıyorlardı adamın en yakın arkadaşlarıyla bile arasının açılmasına neden oldular o videoyu izleyip de sevinen fenerlilerin akıl ve vicdanları var mı şüpheli. Zaten dünya para döküp sonrada bir köşeye atıyorlar. Bizde öyle değil mesela oyuncunun bizde oynamayı istemesi çok önemli biz hislere önem veriyoruz. Futbolcu mutlu olacak ki verim alabilesin.

Geri
Üst Alt