Fenerbahçe İstediğini Aldı!

ben istiklalde patlayan bombadan beri aziz bunu fırsata çevirir erteletir bitik durumdalar diye hiç şaşırmadım kesinlikle masabaşı oyununun ürünü bu durum

Farkında mısınız eğer yönetimimiz itiraz etmese maç seyircisiz oynanacaktı. Gerçekten inanılır gibi değil. 1 saat falan herkes ikna edilmişti bile. Yani TFF hiç bir sakınca görmüyordu Galatasaray'ın ve dolaylı olarak BJK'nin de haklarının gasp edilmesinde.

geçen hafta ve bu hafta kargaların 2 tane penaltısı yendi belli ki azize ve kızına baydığım tüpçüsü şikebahçelerinin Gs ın 4.yıldızı altında ezilmek istemiyolar

Kimse bana bu olayın masum olduğuna inandıramaz...

Dün Aziz'in adamlarından biri "Derbi İptal!!!" diye tweet atıyor.

Bir kaç gün önce Aziz tff sözünü tutsun diyor. Dün maçı neden iptal etmiyorsunuz diye resmi siteden açıklana yapıyor. Şimdi bunların hepsi tesadüf mü?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kimse bana bu olayın masum olduğuna inandıramaz...

Dün Aziz'in adamlarından biri "Derbi İptal!!!" diye tweet atıyor.

Bir kaç gün önce Aziz tff sözünü tutsun diyor. Dün maçı neden iptal etmiyorsunuz diye resmi siteden açıklana yapıyor. Şimdi bunların hepsi tesadüf mü?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tabi ki değil renkdaşım olayların farkındayız ama bu oyunları tutmayacak !

fenerliler de istemiyor o tarihi

trabzon ve Galatasaray deplasmanları üstüste diye çığırıyorlar.

YkODZZ.jpg

İşin bir diğer vahim tarafı da bu işte :red: Şikeciler dışında bu ülkede yaşayan kimse kesin bir dille şu diyalog yaşanmamıştır diyemez. İşte Yeni Türkiye :)

Tapelerde bunun gibi ve hatta daha vahim konuşmaları hatırlıyoruz. Aziz TFF başkanına direktifler veriyor, hatta hakaret ediyor, bağırıyor, istediğini yaptırıyor. İşte bu yüzden kimse bu ve ya benzeri bir diyalogun yaşanmadığına emin olamaz.

Zamanında beyaz toros senide alıp götürseydi de rahat etseydik şikeci,şerefsiz.

Geri
Üst Alt