Fenerbahçe, Jailson'u Çin'e Sattı

İşin içinde eğer itlik varsa: her ortamda düzgün yollardan bahseden Cengiz ve ekibi çıkıp bunu konuşsun. Senin rakibin itlik yaparken sen susarsan hainsindir.
He eğer itlik yok ve adamlar çatır çatır satıyorsa: sen beceriksizsin ve işgal ettiğin koltuğu bırakın gidin.

kusura bakmayinda burda kimse anlamiyor bu paralarin avrupa veya cin icin gofret parasi oldugunu.. 15-20m Avrupa icin cok az cerez parasi gibi görülüyor bunu anlamak artik zor olmamasi lazim...

simdi transfer sikesi diye aglayip durabiliriz ama adamlarin hakkini vermek gerekiyor

bir sekilde oyunculardan para kazanmasini biliyorlar

bizimkiler feyz alsinlar

muric+cahilson
22 milyon euro bütce oldu bile.
sirada zajc var onuda 5e okuturlar.

kusura bakmayinda burda kimse anlamiyor bu paralarin avrupa veya cin icin gofret parasi oldugunu.. 15-20m Avrupa icin cok az cerez parasi gibi görülüyor bunu anlamak artik zor olmamasi lazim...
He ya çerez parası

Ondan Lazio en son 20 m euro üstünü 20 yıl önce ödemişti.

İşin içinde beceri ve katakulli olduğu kesin. Misal Muriqi bizde olsaydı o paraya satamazdık Lazio'ya. Tabi Jailson ve Muriqi'nin maaşları da 1.5 civarı diye biliyorum. Maaş düşük olunca satmak kolaylaşıyor. Belhanda'ya misal kimse bizde aldığı kadar vermez.

Derbi galibiyeti bile göremeden gitti.

transferin şikesi olmaz.

kimse bir cebinden veripte, öbür cebine koymaz.

bu işlemi yaparken paranız ne kadar değer kaybediyor haberiniz varmı ? havale işlemi , vergisi , komisyonu falan

hile değil alın teri tebirikler

Fener ne zaman borsada manipülasyonu yaptı paraları küçük yatırımcıdan topladı hemen art arda vedat la jailson transferlerini açıkladılar

Her taraflarından pislik akıyor bunların

Forumun aksine ben Vedat'in o paraya gitmis olabilecegine inaniyorum. Belki isin icinde Turk/Italyan isleri vardir ama Vedat hem Turkiye'de ama ozellikle de milli takiminda/ Ingiltere'ye karsi cok iyi isler cikartti. Yasi da cok ideal. Bu normal.

Jailson'u bu fiyata satmalarini ise kesinlikle anlamiyorum. Gecen sene cogu kez pozisyonu disinda oynamis ve hata ustune hata yapmis adami nasil o fiyata satabiliyorsun?

gerçekten 4.5 gittiğine inanıp bizim yönetime bu taraftan vuranlar var Bazen anlamıyorum sizi

Geri
Üst Alt