Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'yi Bonuslar Dahil 8 Milyon Euro'ya Transfer Etti

Bir tarafınızda patlar inşallah.

Samet + Bruma + Oosterwolde = 15 M

Yani şu 3 transferin maliyetine bakıldığında bu paraya A klas bir kanat oyuncusu alarak çok büyük güç kazanabilirlerdi. Fener'in sağ kanatta Ghezzal veya Visca tarzında bir kanat oyuncusuna çok ihtiyacı vardı ve bu parayla bu isimlerdende iyisini getirebilirlerdi muhtemelen. Aldıkları sol beki hiç bilmiyorum ama tahminen Alioski veya Ferdi'den iyi olacağını söylemek zor. İlk bakışta takıma seviye atlatacak bir hamleye benzemiyor.

Fener'de bariz kreatif orta saha ve kanat eksiği varken parayı sol bek ve stopere verdiler. Birkaç haftaya İsmail Kartal yuvaya döner.

Kim yav bu herif davies falanmı 8 milyona bekmi olur.

Felaket hizli adam boyuna göre. Potansiyeli de iyimis aslinda. Bakalim nasi cikacak

Bu herifte geçmişte scout listemizde olmuştur kesin. Biz beğenmeyip FB salça olmuş olabilir.

Tipi ve fiziği ben futbolcuyum diyor ama maliyeti yüksek ve riskli. İnşallah hayırsız çıkar

Bu kadar parayı boşa bağlamaz bu kekolar daha şimdiden satılacağı takım bellidir kötü bile oynasa

Samet + Bruma + Oosterwolde = 15 M

Yani şu 3 transferin maliyetine bakıldığında bu paraya A klas bir kanat oyuncusu alarak çok büyük güç kazanabilirlerdi. Fener'in sağ kanatta Ghezzal veya Visca tarzında bir kanat oyuncusuna çok ihtiyacı vardı ve bu parayla bu isimlerdende iyisini getirebilirlerdi muhtemelen. Aldıkları sol beki hiç bilmiyorum ama tahminen Alioski veya Ferdi'den iyi olacağını söylemek zor. İlk bakışta takıma seviye atlatacak bir hamleye benzemiyor.

Biz bu paraya takımı baştan kuruyoruz yav

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt