Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.889
- 17.611
- 1.918
O taçtan yedirdigi goller 1 - 2 tokatla halledilirdi. Tek derdim zırt pırt sakatlanmasiydi.Valla hiç beğenmiyordum tactan yedirdigi goller olmadık yerde yaptığı fouller falan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O taçtan yedirdigi goller 1 - 2 tokatla halledilirdi. Tek derdim zırt pırt sakatlanmasiydi.Valla hiç beğenmiyordum tactan yedirdigi goller olmadık yerde yaptığı fouller falan
Saracchi sakatlık haricinde bayağı iyi topçuydu zaten. Şu anda ligde onun sağlıklı hali gibi bir sol bek yok.Beyler ağır çöp öyle böyle değil. Bizim eski topçu Saracchi bundan kat kat daha iyiydi.
Saracchi bayağı iyiydi. Sadece adam sakatlandıktan sonra 2 ay geçmesi gerekiyordu kendine gelmesi için ve döndükten sonraki bir iki maç futbolu hatırlamakla geçiyordu. Üçüncü dördüncü maçta mükemmel oynamaya başlıyordu. 5. maçta yine bacağını tutuyordu. Yine 2 ay yok. Adam ne zaman harika oynamaya başlasa 2 ay sakat geziyordu.Valla hiç beğenmiyordum tactan yedirdigi goller olmadık yerde yaptığı fouller falan
Aynen katılıyorum. Genç ve çok çalışkan bir oyuncuydu çok süratliydi. Sakatlık sorunu olmasa zaten alınırdı muhtemelen.Saracchi sakatlık haricinde bayağı iyi topçuydu zaten. Şu anda ligde onun sağlıklı hali gibi bir sol bek yok.
Semih Aslan nickine ne zaman doneceksinLigin en iyi beki olur
İlk defa sana katıldım bal yapmayan ariydiDeğildi
Sen onu bunu boşver kanka yarın alacağımız beraberlik hakkında ne düşünüyorsunSemih Aslan nickine ne zaman doneceksin
Bir puan miSen onu bunu boşver kanka yarın alacağımız beraberlik hakkında ne düşünüyorsun
İlk yarı 2-0 kapatır ms 2-2 yakalarız diyorumBir puan mi
Ben ilk yarıdan handikaplı mağlubiyete hazırladım kendimi