Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'yi Bonuslar Dahil 8 Milyon Euro'ya Transfer Etti

futbol hayatı bitti gariban taraftara vururken düşünecektin

Allah’ın sopası yok. Herkes yaptığını öder, tff vermez cezayı Allah verir, futbol hayatın biter inşallah

İşte böyle devamlı yalan söyler, haram yerseniz ilahi adalet böyle verir cezayı. fb sen böyle devam ettikçe hiçbir zaman başarılı olamayacaksın !!

Simdi birsey diyecem dönecek dolasacak bizim topcuyu bulacak söz. O yuzden susuyorum

Adam kronik zaten. Geldiğinde de sakatti geçen sene sezonu kapatmıştı erkenden geri döndürduler bu sene komple patladı. Bu arada stoperdr fazla efor sarfetmiyor ne zaman sol beke geçse patlıyor. Çünkü bacak gitmiş artık.

Mac oynanirken caprazi kopardi gecmis olsun dedim ve ardindan ilk defa bir oyuncu sakatlandi diye sevindim allah gunah yazmasin pismanmiyim hayir degilim mhy ve djikuda ayni caprazi koparabilirler

Ayni sekilde ters basmayla caprazi koparip 1 sene yatmistik nerdeyse lisede 1 sene kaybedecektim pozisyonu gordum gecmise gittim

şimdi hasta yatağında hemşireye artislik yaparsın. osuruk.

Yine de geçmiş olsun ya. Mevzu insan sağlığı olunca kötülük dileyemem kimseye.

Bunun sürekli agresif olma sebebi belli oldu. Bamyawolde.

Abi bana Icardi'de de aynısı oldu. Öylesine gezinirken tıkladığım bir linkte bir baktım Icardi'ninki karşımda.

Vallahi futbolcuların bir görmediğimiz malafatları kalmıştı onları da görür olduk hem de zank diye önüne çıkıyor bir anda :)

Geri
Üst Alt