Fenerbahçe, Jorge Sampaoli'ye Teklifte Bulundu

Arjantin'de sıçması dışında iyi bir kariyeri vardı, zaman verilirse başarılı olur.

Ersun Yanal lobisi tarafından yenecektir.

Büyük iş yaparlar olursa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kım bu tahtakale dolandırıcısı tipli herif

yalnız adam manyak 2 mac sonra biseye kızıp gidiyorumda diyebilir

manyak olan bumuydu bielsa mı karıstırdım

Fatih Terimin oldugu yerde hic bir hocanin borusu ötmez

Dünya Kupasında baskı altında olduğunu ve ezildiğini bu kadar belli eden bir adam daha görmedim. Rezil futbol, anlamsız triplerle inanılmaz antipatik gelmişti herif.

Gelsin. Ne onda gelecek vizyonu ve baskıyı kaldıracak güç ne fenerde sabır var. Ali Koç'un yine "vizyon" görünümlü hatalı bir hamlesi. Başarı hikayelerinin büyüsüne kapılıp, doku uyuşmazlığını göremeyecek kadar vasat bir yönetim tercihi olur en fazla.

yalnız adam manyak 2 mac sonra biseye kızıp gidiyorumda diyebilir

manyak olan bumuydu bielsa mı karıstırdım
Bielsa . Ve şuan adam ikinci ligde Leeds Untied'ı çalıştırıyor . Maçları yüzde 65-70 topla oynama istatistikleriyle geçiyor . Kadro olarak Stoke - Aston Villa - West Bromwich hatta Middlesbrough ve Swansea gibi takımların oldukça gerisindeler . Fakat şuan 2.ler umarım Premier Lig'e çıkacaklar .

Adı Fenerbahçe ile anılan Jorge Sampaoli'nin menajeri, "Resmi teklif yok ama temas var" şeklinde bilgi verdi. Tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe'nin uzun vadeli proje isteğine olumlu bakıyor. (@yagosabuncuoglu)

0 Antworten 0 Retweets 0 Gefällt mir

Adı Fenerbahçe ile anılan Jorge Sampaoli'nin menajeri, "Resmi teklif yok ama temas var" şeklinde bilgi verdi. Tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe'nin uzun vadeli proje isteğine olumlu bakıyor. (@yagosabuncuoglu)

0 Antworten 0 Retweets 0 Gefällt mir

Yav he he gelsin ne uzunu sezon sonunu göremez , sezon sonu gelse daha riskli böyle deli manyak hocalar için.

Sampaoli iyi hoca. Gelse 2 maç başarısız olsa bizim çok bilmiş spor yorumcularımız hemen arjantin milli takımını örnek gösterir :)

Geri
Üst Alt