Haber Fenerbahçe, Jose Mourinho'yu Kovdu

yok ya Sergen bence Fener'in stres dünyasına girmez - çok paraya belki.

yoksa BJK ye gider (hatta olmadı mı o iş zaten)

Aykut / İsmail ya da inanılmaz bir komedi hazırlığı : Volkan Demirel mi acaba :D
Sergen kim daha fazla para verirse ona gider

Şu haliyle bjkye gitmek de intihar

O değilde asıl şenlik şimdi başlayacak. Çok sağlam açıklamalar bekliyorum Mou dan Ali Koç, Acun ve Fenerbahçe hakkında. Tabi akıl edip buna karşı bir sözleşme imzalatmadılarsa.

ali koç, transfer dönemi boyunca kovmak istemedi bence. gelen adamlar mourinho için gelir zaten diye düşündü.

işin kötü tarafı gelen oyuncularda da bir cacık yok.

biraz erken oldu daha oynayacaktık morinyo

Dünya yıldızı, bizi uçuracak dedikleri herif arkasına bakmadan tazminatını alıp uçarak ülkeyi terk ediyor

bunlar kerem için verecekleri parayı, mourinhoyu kovmak için mi verdiler yoksa:asd:

2 takımında hocası kontrollü daha defansif oynatıyorlardı, umarım şimdi hücum oynatan çok adamla saldıran birilerini getirmezler, ha belki yine şampiyon oluruz ama her zaman hücum oynatmayan hocalar bizim için daha iyi olur

Solskayeri getirirler heral

Volkan Demirel'i getirmeleri işimize gelebilir. Hiç beğenmiyorum hocalığını.

Volkan Demirel'i getirmeleri işimize gelebilir. Hiç beğenmiyorum hocalığını.
yeni yönetime bahane falan 2 aylık Volkan Demirel görebilirz ciddi ciddi - laf etmez , gık demez sonuçta. Şu an ciddi kontrat ve para bağlayamazlar beklentisindeyim seçime kadar. İdare etmeleri lazım durumu.

ama ne kasılır TV de be :D

2 takımında hocası kontrollü daha defansif oynatıyorlardı, umarım şimdi hücum oynatan çok adamla saldıran birilerini getirmezler, ha belki yine şampiyon oluruz ama her zaman hücum oynatmayan hocalar bizim için daha iyi olur
Hücum oynatacak malzeme yok elde ozellikle fenerde ,en fazla çağları irfanı daha fazla kullanabilir ,kadroyu tamamen mouya gore kurdular o yüzden fena halde kitlendiler
Keza 8jk da benzer

yeni yönetime bahane falan 2 aylık Volkan Demirel görebilirz ciddi ciddi - laf etmez , gık demez sonuçta. Şu an ciddi kontrat ve para bağlayamazlar beklentisindeyim seçime kadar. İdare etmeleri lazım durumu.

ama ne kasılır TV de be :D
Okan Buruk'a "Osimhen'i ben olsam sol kanada koyarım" diyen birini futbol konusunda ciddiye alamıyorum. İnşallah getirirler.

Okan Buruk'a "Osimhen'i ben olsam sol kanada koyarım" diyen birini futbol konusunda ciddiye alamıyorum. İnşallah getirirler.
gelsin biraz daha eğlenelim valla. abuk subuk idman konuşma videoları düşer eder.

1 aylık TD başka kim getirebilirler ki seçim sonrası yeni hoca alana kadar?

Geri
Üst Alt