Haber Fenerbahçe, Jose Mourinho'yu Kovdu

Keşke kalsaydı yav, iyi olmadı bu. İsmail Kartal gelmezse iyi olur diyeceğim de ona gidecekler %99. Bu ligin futbolunu oynatıyor, onla toparlanırlar. Şampiyonlar liginde zor fikstür üstüne ligle uğraşmak zorunda olmazdık Mourinho kalsaydı. Çok erken koparırdık.

2 takımda yerli hoca getirecek ama 2 takımda kadro olarak cok yanlış kuruldular ozellikle fenere su an Okan hocayı versek yine olmaz

The Special One mabatlarında patladı
:asd:

Ali her tuşa basıyor seçimi kazanmak için.

Yönetim değişecekse onlarca ödeme yapıp para harcamış - ya önceki yönetimin TD si ile ya da TDsiz 2 3 hafta geçirecek takım ile yola başlayacak.

Transferler fecaat - takım oyunu fecaat.

Ali kendisine gebe bırakmak istiyor camiasını

Eyyüple anlaşıp Selçuk şahini getirsinler takımı camiayı tanıyor.

İsmail Tadic ve Boşnak itin beyni ile bu başarıya çıktı heriflerin kadrosuna duran ile nesiri malı var.
Alman ekolünü kovalayacaklardır. Hzlı adam transferleri bunu gösteriyor.

Topu tutacak adam yok ellerinde ne ismaili.

Ali her tuşa basıyor seçimi kazanmak için.

Yönetim değişecekse onlarca ödeme yapıp para harcamış - ya önceki yönetimin TD si ile ya da TDsiz 2 3 hafta geçirecek takım ile yola başlayacak.

Transferler fecaat - takım oyunu fecaat.

Ali kendisine gebe bırakmak istiyor camiasını
Kesinlikle ,su anda hoca olarak kimi alsalar cok etki etmez ismailde gelse sergende gelse çünkü kadro kurulumlarini felaket yaptilar ve transfer icin zaman kalmadi
8Jkda sergenin kabul etmesine de şaşırdım elestiriyordu kadroyu

Yas ilan edilmeli GS bayraklari yariya indirilmeli gitti garanti 6 puanimiz 😂

Algıcı bir herifti, gitti, iyi oldu. Bunun ali'nin algı yönetimiyle uğraşmaktan önümüze bakamıyorduk.

Kesinlikle ,su anda hoca olarak kimi alsalar cok etki etmez ismailde gelse sergende gelse çünkü kadro kurulumlarini felaket yaptilar ve transfer icin zaman kalmadi
8Jkda sergenin kabul etmesine de şaşırdım elestiriyordu kadroyu
kendi camiası + para abi ... basit denklem. Sergen basit bir adam ikna için açıkçası

ama başı çok ağrayabilir , 4 aya o da gidebilir.

ya acilen İsmail Kartal imza atarken "Yazlık Ali Koç" ile Ali Koç imza atarken "Yazlık Mourinho" fotosulazım ya

Kötü oldu bence ama tek iyi yani çoğu transferi mou için onun sistemine yaptılar. Türk birisi ile muhtemelen İso yerli oyuncular ile bundan çok daha fazlasını yaparlar.

Hani bütün suç yapinindi? Siz aslında oyleydiniz boyleydiniz? Niye kovdunuz derbi fukarası morugu? Ne ligde ne avrupada eli ayağı tutan kimseye diş geciremediniz kepazeler

Geri
Üst Alt