Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen yıl ikinci yarının belli bir döneminden sonra duraksadığını gördüm ama o hali bile bizim Belhanda’dan 5 gömlek iyi oyuncu.
Transferi de iki senelik sözleşmeyi de eleştirmiyorum Galatasaray taraftarı olarak. Fener taraftarı olsam rahatsız olurdum. 2.5 milyon Euro garanti maaş ve 2 senelik sözleşme hakikaten aptallık.
Herifler %90 şike + %10 tecrubeyle sampiyon olmaya calisacaklar. Yalniz bir sene olsak ta verdigim mangirlari geri alabilsem diyo koç. Yoksa Mart'ta şutingen olacagini biliyor.
Beles olan ne varsa aliyorlar, hicbir plana veya programa dayali degil. Halbuki Koc geldiginde Turkiye’de yenilikci bir futbol yoneticiligi beklentisi vardi.
Zamaninda hangi yuzle Ersun Yanal ismi gectiginde ‘siz benim vizyonu anlamamissiniz’ diyordu bu hiyar agasi haha.
aşırı agresif bir şekilde davranıyorlar. Tamamen bu seneye focus transferleri. Thiam ve Sinan bence yetersiz. Bir tek mert hakan belki 11 oynayacak 30 yaş altı topçu olur. İki bek yaşlı, orta alan yaşlı, kanatlar ve hücum belli değil, stoperler belli değil. Altay bence yetersiz.
Medya her zaman çok transfer yapanı uçuyor-kaçıyor gibi gösterir ama maçlar başlayınca makyajları akar. Bu şartlarda mantıklı hamleler ama tutmazsa ciddi sıkıntı olacak hamle hepsi.
La bunların 20 milyon euro harcama limiti var.Sadece Gustavo,Mert hakan,Sosa,Novak 10 milyon euro ya geldi zaten.Normal şartlarda eksi puanla başlamamaları imkansız.Keltoş bakalım nasıl kurtaracak takımını.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.