Fenerbahçe, Jose Sosa'yı Transfer Etti

Jose Ernesto Sosa Fenerbahçe’de
• 1.5 milyon Euro maaş • 2 yıllık sözleşme

Vallah dedigim cikti.
1.5 Mio € maas, yani en az 2.5 Mio € aliyor.
1.5 Mio € Imza Parasida varmis!

Sosa katkı verirde 35lik adamı bu maaş ve ücetlerle böyle övmekte ne bileyim...

Geçen yıl ikinci yarının belli bir döneminden sonra duraksadığını gördüm ama o hali bile bizim Belhanda’dan 5 gömlek iyi oyuncu.

Transferi de iki senelik sözleşmeyi de eleştirmiyorum Galatasaray taraftarı olarak. Fener taraftarı olsam rahatsız olurdum. 2.5 milyon Euro garanti maaş ve 2 senelik sözleşme hakikaten aptallık.

Valla bence iyi transfer sakatlik yasamazsa baya katki saglar...maasi falanda normal...belhanda 4 civari veriyoruz kac senedir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ligin en iyi oyuncusuydu bu sene bence, niye ilgilenmedik ilginc

Saçma sapan transfer politikaları var. Önceden en azından iyi oyuncu alıyorlardı

Herifler %90 şike + %10 tecrubeyle sampiyon olmaya calisacaklar. Yalniz bir sene olsak ta verdigim mangirlari geri alabilsem diyo koç. Yoksa Mart'ta şutingen olacagini biliyor.

Beles olan ne varsa aliyorlar, hicbir plana veya programa dayali degil. Halbuki Koc geldiginde Turkiye’de yenilikci bir futbol yoneticiligi beklentisi vardi.

Zamaninda hangi yuzle Ersun Yanal ismi gectiginde ‘siz benim vizyonu anlamamissiniz’ diyordu bu hiyar agasi haha.

aşırı agresif bir şekilde davranıyorlar. Tamamen bu seneye focus transferleri. Thiam ve Sinan bence yetersiz. Bir tek mert hakan belki 11 oynayacak 30 yaş altı topçu olur. İki bek yaşlı, orta alan yaşlı, kanatlar ve hücum belli değil, stoperler belli değil. Altay bence yetersiz.

Medya her zaman çok transfer yapanı uçuyor-kaçıyor gibi gösterir ama maçlar başlayınca makyajları akar. Bu şartlarda mantıklı hamleler ama tutmazsa ciddi sıkıntı olacak hamle hepsi.

La bunların 20 milyon euro harcama limiti var.Sadece Gustavo,Mert hakan,Sosa,Novak 10 milyon euro ya geldi zaten.Normal şartlarda eksi puanla başlamamaları imkansız.Keltoş bakalım nasıl kurtaracak takımını.

İnşallah gol atabilen orta sahalardan birini keser. Mert-Ozan yanyana oynasalar Falcao'dan çok gol atarlardı. Hayırsız ve uğursuz olmasını dilerim.

Geri
Üst Alt