Fenerbahçe, Jose Sosa'yı Transfer Etti

Forumdada amma gizli fenerli varmış ha takımla dalga gecmek normal olmuş vay be
Ya bırak eğlensinler,akılları sıra buraya üye olup karıştıracaklar, bu geri zekalılar her sene ekim ayına kadar şampiyonluk kutlamaları yapıyor. Zaten bu yılda iyi başlayacaklar sonra yaştan dolayı malulen emeklilik ve çöküş

Sosa zirveyi 8jkde yaptı sonra düşüşe geçti ve lazyoda tekrar zirve yaptı ama yine düşüşe geçti yaşı artık temaslı futbolu kaldırmıyor fener huzurevi takımına döndü bu ciddi dezavantaj
Tabi kalite kalitedir bir korner bir duran top atıp maç aldirabilir ama valbuena katkisida veremez çünkü adam Arjantin'de futbolu bırakmaya giderken zorla İstanbul da tuttu emre abisi

o değilde bu fener daha yurt dışından transfer yapmadı ya bonservissiz caner,gökhan,mhy , sosa birde hibe thiam asıl ben yurt dışından trasnfer yapabileceklermi onu merak ediyorum burada nasıl olsa el altından para verebilirler ama yurt dışında o iş yaş

o değilde bilmem farkında mısınız, bu transferler aşırı normalleşti. 2000'lerde aylarca konuşulur, büyük olay olur, oyuncu ilk maçında nasıl tepki görecek diye beklenirdi.

tümer metin-emre belözoğlu aklıma gelen ilk örnekler. En son bunu gökhan gönül yaşadı. 2-3 senedir sürekli böyle değiştiren oyuncu oldu ama kimse sallamıyor.

Bu adam geçen sene ts'nin kaptanıydı hani. İnsan azıcık tepki falan bekliyor. Hele trabzon gibi şehir nasıl bu kadar uysal şaşırtıcı.
Sosa son maçlarda sıçtığı için çok rahatsız olduklarını sanmam.

o değilde bu fener daha yurt dışından transfer yapmadı ya bonservissiz caner,gökhan,mhy , sosa birde hibe thiam asıl ben yurt dışından trasnfer yapabileceklermi onu merak ediyorum burada nasıl olsa el altından para verebilirler ama yurt dışında o iş yaş
Sinan Gumus alindi yurt disindan.

EgG9u07WoAU55X9

Şampiyon olursan eywallah ya olamazsan 6 senedir teneke bile alamamışsın 35 yaşındaki topcuya 7 8m euro bağlıyorsun

Ancak oyunu yarı sahada oynarlarsa belki bir ihtimal Sosa iş yapacaktır. Özellikle iç saha maçlarında liderliği ile birçok maçı açabilir.. Bunun dışında genel olarak Sosa-MHY-Gustavo orta saha üçlüsünden pek efektif bir şey çıkmaz gibi. MHY hücuma katılmayı seven mücadeleci bir futbolcu. Pas oyununda etkin bir rolü yok. Gustavo arkada kalıp sadece oyun kurma görevini üstlenecektir. Mesela Sosa markaj yediği anda, MHY mı Ozan mı sorusu çıkar. Çünkü Ozan sorumluluk alıp, topla kateden bir futbolcu. Sırf ligi bilen futbolcuları alıyorlar ama, çorba yapıyorlar. Fenerbahçe'nin hala net bir takım olacağı çok çok şüpheli ki, Vedat gibi hücumda yer açan ve her türlü toplara vuran bir adamdan ( Bu lig için ) yararlanamayıp, Thiam gibi savruk bir adamı alıyorlar. Belki Thiam'ı kanat için de düşünüp, bir forvet daha almak da isteyebilirler. Yalnız bu adamlar seni uzun soluklu net başarıya götürecek adamlar değil. Takımın yaş ortalaması çok yükseldi. Bildiğin huzur evine döndü. Yarım sezonu sağ salim ilk 3'de çıkartırlarsa, bence iyi.
Erol Bulut'un ömrü çok olmaz. Kötü planlama. Özellikle deplasman maçları felaket geçer.

Geri
Üst Alt