Fenerbahçe Kadrosunun Toplu Olarak Ceza Alması İçin PFDK’nın Kararı Bekleniyor

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Nevzat Dindar : "Galatasaray Kulübü derbi maç sonrası soyunma odasında toplu şekilde yapılan küfürler nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurdu.. Geçmişte Arda Turan’a verilen ceza örneğinden hareket edildi ve ‘eksik sevk’ itirazında bulunuldu.."

bu adamlar her azıttığında bir büyük travma yaşamışlardır.

2006 denizli, bursa'dan gol haberi, 2012 sahalarında kupa kaldırtmaları, sivas mağlubiyeti ile şamp kaybetmeleri...

ancak son birkaç yılda gerçekten işin BOKUNU çıkardılar.

türk futbol tarihinde böyle bir azıtma, böyle bir şımarma, böyle bir kollanma görülmemiştir.

resmen ne spor hukuku ne normal hukuk işlemiyor adamlara. trabzon maçını hatırlayın. bu maç da öyle olacak. derbi deplasmanlarını terörize edip ceza almadan hayatlarına devam ediyorlar. istedikleri maça çıkmıyorlar ne de olsa ceza verilmiyor.

şimdi de bu görüntüler... arda aynı şekilde ceza aldı. bildiğin aynı şekilde. melo rt etti ceza aldı. ama onlar yine almayacak.

neyse, bütün bunların travması da ağır olacaktır.

Hiçbir şey olmaz, senin başında TFF'ye haddini bildirecek yönetim yok. 1-2 kişi hariç tam kadro sahada olurlar.

Bizim pasif yönetim bi halt beceremez. Bu milli güvenlik sorunu futbol teröristlerine dur demezse devlet olay çok kötü noktalara gider. Gs taraftarı evliya sabrı gösteriyor 1 sezondur

Turkiyede futbol koc denen serefsizin elinde. Bu adam fetonun uzantisi. Hertarafa kendi adamlarini yerlestirmis durumda. Hukumetinde bundan haberi oldugunu dusunuyorum. Adam koskoca ulkede ne hak ne de hukuk taniyor. Devletin icine sizmis olan fetocu savcilari da zamaninda ellerine alip istedikleri gibi adliyede at kosturuyorlardi, ayni seylere devam ediyorlar. VAR geldikten sonra mecburen gostere gostere yapmak zorunda kaldilar. 2 sezondur VAR'a (gene feto taktigi) kendi adamlarini yerlestirdiler, Lale Orta bu isin ilk ayagiydi, bu sezon olanlar malum. Bunun tek cozumu maalesef anlayacagi dilden karsilik vermektir. Kulagini siyirarak gecek olan, 9mm capinda bir cisim olabilir.

Geri
Üst Alt