Fenerbahçe: "Karagümrük maçını yeniden oynamaya hazırız!"

Erkeğe bakk beee
bu psikoloji ne biliyor musunuz? şudur;

yenilen bok sonrası ne yapacağını bilmeden yapılan açıklamadır.

kalabalıkta efelik edenin tenhada özrü kabul olmaz..

var kayitlari da aciklansin demisler

tüm aciklamayi koymayip biraz algi yaratilmis burada

Herifler haksizken haklı duruma gelmeyi iyi biliyor çünkü susmuyorlar , Türkiye'de işlerin nasıl yürüdüğünü cozmusler

bunlar ruh hastası şizofren ya.

biz ne yaptık? resmi açıklama mı yaptık? erden mi konuştu özbek mi konuştu? kim konuştu?

ne salak kulüp yav.
Baştakinin ruh hali. Kibir, sinir ne ararsan var. Normal bi ülkede hukuk adamları bunu bukadar konuşturtmaz. Adam servetiyle hukuku bile hiçe sayıyor

Valla adamlar ülke futbol iklimine göre davranıyorlar.
Baskın basanındır yapıyorlar.

Hakan Ceylan-Lale Orta skandalında da kayırılan kulübün fener olduğunun ortaya çıkmasına rağmen çıkıp açıklama yaptılar biz de istiyoruz açıklansın olay vs dediler olayı kaynattılar.

Dün akşam yine 3 puan hediye edildi, yine mağduru oynayıp, çirkefe yatıp kayırılan kulübün biz olduğu konusunda algı yapıyolar. Ortalığı sürekli yangın yerine çeviriyorlar.

Biz sürekli susuyoruz, bu ülkede haklı olan değil her zaman daha çok bağıran kazanmıştır. Her platformda böyledir. Doğru olan bu mu? Değil. Ama işleyen yöntem bu. Bakın biz daha açıklama bile yapmadan öne geçmek için direkt açıklama yayınladılar.

Bu örneği defalarca verdim: Sergenli bjknin yapıyon olduğu seneyi hatırlayın, 3 haksız penaltı kullanıp, rakibe 2 haksız kırmızı kart gösterilen, Rosier'in en az 4 kere atılması gereken maçtan sonra bile Sergen çıkıp hakeme sallardı bir sonraki haftayı garantilemek için. Bunlar da aynı taktiği yapıyor sene başından beri diye.

Biz uyuyoruz. Bu sene sonunda bu haftalarda ses çıkarmadığımız için acayip pişman olacağız gibi geliyor ama umarım yanılırım.

Edit: İsterseniz maçı baştan oynayalım ne ulan? Delikanlı ve dürüstseniz maç 1-1 den Karagümrük'ün penaltı atışıyla başlasın dersin.

vay arkadaş! yine bunlar mı çıkıp açıklama yapmış :D şunların ağlaklığından ligden soğudum iyice.

Maçın tekrarını gerektirecek bir kural hatası yok. Hakemin sizi kollayarak galip getirdiğini kabul etmişsin.

Var kayıtlarını manipüle ederek, kırparak açıklamayacakları ne malum? Ülkede kokuşmuşluk heryerde paçalardan akıyor.

Var kayıtları açıklansa bile onu manipüle ederek kendilerini mağdur gösterir bu yaratıklar.

Arkadaş bu namussuzlardan öyle nefret ediyorum ki hala tüm bunlara rağmen açıklama yapmak orman çocukluluğudur.Fakat adamların takımlarına bağliliklarina şapka çıkartıyorum.

Benim için Galatasaray yönetiminin hiç bir hükmü yoktur
Transfer mis sampiyonlukmuş bunlar olur beceremezsin olmaz..Ama sen bu takımın haklarini gerektiğinde sert bir şekilde savunmazsan bir taraftar olarak umrumda olmazsin.Gecmis yönetimlerden hiçbir farkı yok bu yönetimin.

Bizim gibi pasif yönetimleri olan bir takım normal.sartlarda takip etmeye hiç degmezde erden başkanın sayesinde çekiyoruz şu rezilliği ,bizim taraftarin umursadigi kadar bile ciddiye almıyorlar yapılan pislikleri

Geri
Üst Alt