Fenerbahçe: "Karagümrük maçını yeniden oynamaya hazırız!"

tamam oglum delikanlısınız dimi şimdi siz? penaltı anından tekrar oynatın. maç 1-1 ve penaltı kullanıyor rakibiniz dakika 50 küsürdü sanırım.

Ankara ve Alanya maclarini da bastan oynayacaklar mi? Mesela Ankara maci son dakika penalti atisiyla baslasin.

Her haltı yiyorlar ama kimse sesini çıkaramıyor ne ülke ama.

Ya soktuğumun salakları bize geldi mi ofsaytımsı size gelince niye olmuyor bu soktuğumun şeyi he. Temas olmadan yere atlayıp penaltı aldınız mı? HEMDE DEFALARCA. Çıkıp penaltımsı diye uydurulan bir olay var mı yok. Çünkü Türkiyenin gördüğü en büyük fahişesiniz.

Sezonun ilk haftasından itibaren hemen hemen tüm kritik anlarda ve gri pozisyonların neredeyse tamamında aleyhimize kararlar verildiği kamuoyunun malumudur.
Biz bu kafa ile nasil mucadele edecegiz, ben gercekten cok yoruluyorum bu heriflerin kulubunun, yoneticilerinin, yorumcularinin demeclerini dinlerken. Insanda biraz utanma olur. Gerci bu yuzden basarili olamiyorlar senelerdir. Oz elestiri kavrami gelismedigi icin, hayal dunyasinda yasayip surekli ona buna salliyorlar.

Gercekten biktim artik!

Oldu her hakem hatasında maç tekrarı olsun artık 2 sene aynı sezonu oynarız. Sizin tetikçi düzeniniz değişmediği sürece inandırıcılığı yok.

aynen kanka

1701098883595.png

belli olmasın diye hatayı başa yazmış çakallar.

Nasıl ki bizim 'ofsaytımsı' da VAR kayıtları açıklandı ve maçın hakemiyle VAR dan kusurlu görülenin hakemliği bitirildi, bunda da aynısı yapılmalı. Pozisyon sonrası uzun uzun konuştuklarına göre, tahminim VAR' ın hakeme izleme önerisinde bulunduğu yönünde; tribün baskısına dayanamayıp yanlışta ısrar eden hakem hakemlik yapmasın. Tekrar işi boş palavra...

Kahvede bir birine atar yapan yaşlı amcaların kalibresinde bir açıklama olmuş. Bizim yönetimde artık aksiyon almalı ortalık anası belli olmayan kişilerce istila edilmiş.

Şimdi ben bunlara ana avrat girsem beni yine 1 ay banlayacak mısın ey admin kardeş ?

N K F V A S! F A A !

Yalniz dunku macta hakemden ziyade kalecide ciddi sikinti var. Konusuldu mu? Az mi konusuldu? Adam 2. golde kaleyi bosaltti la. Penalti pozisyonunda da keza oyle. Omrumde boylesini gormedim.

Abi ne çirkef camia yaa
Kendileri her maça hatta devre arasında bile ağzına geleni söyleyecek
Biz açıklama yapınca “icabında tekrar oynarız” diye aklısıra sahte kabadayılık yapıyorlar
Her şeyleri sahte zaten

Kırk kere oynasan yine size verecekler, birde sanki oynanacakmış gibi : ) milleti "salak yerine koymaya çalışan salaklar" olarak açıklanabilir

Allah korumuş bizi, ya kazara fenerli olsaydık küçükken:)

Yalniz dunku macta hakemden ziyade kalecide ciddi sikinti var. Konusuldu mu? Az mi konusuldu? Adam 2. golde kaleyi bosaltti la. Penalti pozisyonunda da keza oyle. Omrumde boylesini gormedim.
Yeni birşey değil. Anadolu takımı kalecileri malum takıma karşı enteresan hareketler sergiliyor sürekli

ya bu ülkede her şey o kadar dümen çevirmeye yatkın ki

adamlar bu akşam alırlar hüseyini bide arda kardeşler midir nedir- mikrofonla başka kayıt oluştururlar - alın size var kaydı diye gene sıyırırlar - en kötü 1 hakemi yakarlar o kadar.

Geri
Üst Alt