Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.322
- 67.417
- 5.003
O da doğru, uğurcan fb maçında saçmaladıUğurcan da fbye karşı pek iyi değil
Günay da iyi kaleci degil
Ne desek boş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O da doğru, uğurcan fb maçında saçmaladıUğurcan da fbye karşı pek iyi değil
Günay da iyi kaleci degil
Ne desek boş
bu rüzgarda tam tersi top yerden paslı oynanmalı havadan oynayan takım hatalar yaparGeçen sene böyleydi de. Ts maçında Uğurcan'ı oynattıysan bu maçta da oynat normal kupa maçlarında Günay kalede olsun. Pek doğru gelmedi bana bu tercih. Bir de topun genelde havadan oynanacağı düşünülünce Günay'ın çıkışları da çok kötü.
Eski takıma karşı oynama isteği diye düşündüm ben. Bulabildiğim tek açıklama bu.Hiçbir mantığı yok.
Ben doğru veya yanlış demedim. Aklıma gelen tek açıklama bu.Geçen sene böyleydi de. Ts maçında Uğurcan'ı oynattıysan bu maçta da oynat normal kupa maçlarında Günay kalede olsun. Pek doğru gelmedi bana bu tercih. Bir de topun genelde havadan oynanacağı düşünülünce Günay'ın çıkışları da çok kötü.
Kupa maci diye galiba..Günay ne alaka yav ruzgarli hava tecrübesi mi var
Daha cok günaydan korkIcardi war. Geçmiş olsun yenildik
Zikardi 1 gol atar. Orta saha Torreira ve Lemina. Yuksek ihtimalle aliriz.Icardi war. Geçmiş olsun yenildik
Ben de Okan’i cok elestiririm ama bu da olmamis be haci.As kalecin varken final maçında fenere karşı yedek kalecini 11 e koyup yapacagi en ufak hatada gunayi taraftarın önüne atarsan önce sen bu takimdan gitmelisin okan