Fenerbahçe, Konferans Ligi Kadrosunu Açıkladı

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Kadroda; Luan Peres, Samet Akaydın, Mert Müldür, Nazım Sangare, Bartuğ Elmaz ve Emre Mor yer almadı.

Ayrıca genç oyunculardan Omar Fayed, Burak Kapacak ve Emre Demir de kadroya dahil edilmedi.

20230905_170815.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bugun biri Ryan Kent listede yok diyordu. Varmis.

Puhahah Samet Akaydın, Mert Müldür, Bartuğ Elmaz ve Emre Mor
4 zekasız insan modeli.

Olm bide bu nedir ya Nazım Sangare.
Aziz yıldırım döneminden beri var bu herif heralde :asd:

23 oyuncu var, demek 2 tane altyapıdan isim yazmışlar A listesine, biri o 3. kalecidir herhalde. Diğer altyapı kategorisine giren kim bunlardaki? Ferdi 18 yaşında geldiği için o mu altyapı sayılıyor?

Cengiz'in altyapısında Fener yok ki. Altyapı derken FB altyapısını kast ediyorum. 17 serbest oyuncu, +4 ülkede yetişmiş oyuncu, +4 kulüpte yetişmiş oyuncu yazılabiliyor Avrupa'da. 23 tane yazdıklarına göre 2 tane altyapı oyuncusu olması lazım. Biri 3. kaleci, diğerini bilemedim. Gözümden kaçmıyorsa diğer yerlilerin hiçbirinde FB altyapısı yok. Ferdi 18 yaşında geldiği için o kategoride sayılıyor olabilir dedim işte...

Ferdi Avrupa'da yabancı sayılmıyor mu yaw? 15 yabancı yazmışlar @Ahmet Bayram

Avrupa listesinde yurt dışında yetişmiş oyuncu limiti zaten 17, 14 değil. Ferdi'nin durumu ise ayrıca karışık. 18 yaşında gelmiş FB'ye, altyapı bile sayılıyor olabilir. Biz de mesela Bayern'den Dortmund'dan u19 oyuncu alırsak 21 yaşına geldiklerinde a listesine altyapı kontenjanından yazabileceğiz sanırım.

Son düzenleme:
Cengiz'in altyapısında Fener yok ki. Altyapı derken FB altyapısını kast ediyorum. 17 serbest oyuncu, +4 ülkede yetişmiş oyuncu, +4 kulüpte yetişmiş oyuncu yazılabiliyor Avrupa'da. 23 tane yazdıklarına göre 2 tane altyapı oyuncusu olması lazım. Biri 3. kaleci, diğerini bilemedim. Gözümden kaçmıyorsa diğer yerlilerin hiçbirinde FB altyapısı yok. Ferdi 18 yaşında geldiği için o kategoride sayılıyor olabilir dedim işte...
15-21 yaş arası en az 3 yıl geçirmeli

Bugun biri Ryan Kent listede yok diyordu. Varmis.
Lakin tam 14 yabancı eklemişler listeye bu da Fener'in yabancı transferini kapattığı anlamına geliyor. Herkes yabancı 6 alacak Fener diyordu bu durumda listedekilerin birinin daha lisansının çıkmaması demekti. Crespo ile sözleme uzatarak yabancı 6'dan vazgeçmişler.

Avrupa listesinde yurt dışında yetişmiş oyuncu limiti zaten 17, 14 değil. Ferdi'nin durumu ise ayrıca karışık. 18 yaşında gelmiş FB'ye, altyapı bile sayılıyor olabilir. Biz de mesela Bayern'den Dortmund'dan u19 oyuncu alırsak 21 yaşına geldiklerinde a listesine yazabileceğiz sanırım.
Doğru yaw. Bizim sınırla karıştırdım

15-21 yaş arası en az 3 yıl geçirmeli

18 yaşında gelmiş işte. Geçirmiş sayılıyor olabilir. Hatta onun detayı bile var, tam 18'de gelmiş olmasa bile, geldiği sezon başladığında 18 yaşındaysa yetiyor galiba. u19'da oynama şartı da öyle galiba.

Lakin tam 14 yabancı eklemişler listeye bu da Fener'in yabancı transferini kapattığı anlamına geliyor. Herkes yabancı 6 alacak Fener diyordu bu durumda listedekilerin birinin daha lisansının çıkmaması demekti. Crespo ile sözleme uzatarak yabancı 6'dan vazgeçmişler.
bence hala yabancı transferi yapabilirler. konferans ligi içim 14 yabancıya gerek yok.

Geri
Üst Alt