- 9 Temmuz 2011
- 34.150
- 29.126
- 2.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kent var Malboro varBugun biri Ryan Kent listede yok diyordu. Varmis.
Ellerinde 6 tane stoper gozukuyor ama UEFA icin 3 tanesini bildirmisler.
Malca hareketEllerinde 6 tane stoper gozukuyor ama UEFA icin 3 tanesini bildirmisler.
cengizdir belki23 oyuncu var, demek 2 tane altyapıdan isim yazmışlar A listesine, biri o 3. kalecidir herhalde. Diğer altyapı kategorisine giren kim bunlardaki? Ferdi 18 yaşında geldiği için o mu altyapı sayılıyor?
cengizdir belki
Ferdi Avrupa'da yabancı sayılmıyor mu yaw? 15 yabancı yazmışlar @Ahmet Bayram
15-21 yaş arası en az 3 yıl geçirmeliCengiz'in altyapısında Fener yok ki. Altyapı derken FB altyapısını kast ediyorum. 17 serbest oyuncu, +4 ülkede yetişmiş oyuncu, +4 kulüpte yetişmiş oyuncu yazılabiliyor Avrupa'da. 23 tane yazdıklarına göre 2 tane altyapı oyuncusu olması lazım. Biri 3. kaleci, diğerini bilemedim. Gözümden kaçmıyorsa diğer yerlilerin hiçbirinde FB altyapısı yok. Ferdi 18 yaşında geldiği için o kategoride sayılıyor olabilir dedim işte...
Lakin tam 14 yabancı eklemişler listeye bu da Fener'in yabancı transferini kapattığı anlamına geliyor. Herkes yabancı 6 alacak Fener diyordu bu durumda listedekilerin birinin daha lisansının çıkmaması demekti. Crespo ile sözleme uzatarak yabancı 6'dan vazgeçmişler.Bugun biri Ryan Kent listede yok diyordu. Varmis.
Doğru yaw. Bizim sınırla karıştırdımAvrupa listesinde yurt dışında yetişmiş oyuncu limiti zaten 17, 14 değil. Ferdi'nin durumu ise ayrıca karışık. 18 yaşında gelmiş FB'ye, altyapı bile sayılıyor olabilir. Biz de mesela Bayern'den Dortmund'dan u19 oyuncu alırsak 21 yaşına geldiklerinde a listesine yazabileceğiz sanırım.
15-21 yaş arası en az 3 yıl geçirmeli
bence hala yabancı transferi yapabilirler. konferans ligi içim 14 yabancıya gerek yok.Lakin tam 14 yabancı eklemişler listeye bu da Fener'in yabancı transferini kapattığı anlamına geliyor. Herkes yabancı 6 alacak Fener diyordu bu durumda listedekilerin birinin daha lisansının çıkmaması demekti. Crespo ile sözleme uzatarak yabancı 6'dan vazgeçmişler.