- 22 Kasım 2008
- 9.943
- 5.307
- 2.293
kadroda olmasına gerek yok diye biliyorum. booked diyor. lisanslı olması yeter bence.
Kadrodan kastım lisansının bizde olması. "registered" diyor UEFA regülasyonlarında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kadroda olmasına gerek yok diye biliyorum. booked diyor. lisanslı olması yeter bence.
Ali bu sezon iyi başlamıştı sonlara doğru yine sıçtı. Bizde torreira varken tedirgin oluyoruz adamlar İsmail’e bel bağlayarak sezona giriyor. Bizde 3 stoper Nelsson Apo gibi geçen sezonun en iyi iki stoperi varkeb Davinson’u alıyoruz. adamlar Becao ve Djiku’ya o kadar güveniyorlar ki 4. Stoper kadroya ekleme ihtiyacı duymuyorlar. Hem kalite olarak geridesin, hem de riskli iş yapıyorsun.. Djiku da, Becao da, Serdar da her an kırmızı görebilecek isimler. Geçen sezon Luan Perez diye ağladıkları adamı gönderme derdindeler üstelik daha iyisini almadan bunu yapıyorlar. Tadic, Dzeko ve Fred ile kalite kazandı ama yine bitiremediler
Bek ve stoperde 1'er yedek eksik. Crespo ve Umut Nayir'i ekleyip 2 mevkiyi bos birakmislar.Ali bu sezon iyi başlamıştı sonlara doğru yine sıçtı. Bizde torreira varken tedirgin oluyoruz adamlar İsmail’e bel bağlayarak sezona giriyor. Bizde 3 stoper Nelsson Apo gibi geçen sezonun en iyi iki stoperi varkeb Davinson’u alıyoruz. adamlar Becao ve Djiku’ya o kadar güveniyorlar ki 4. Stoper kadroya ekleme ihtiyacı duymuyorlar. Hem kalite olarak geridesin, hem de riskli iş yapıyorsun.. Djiku da, Becao da, Serdar da her an kırmızı görebilecek isimler. Geçen sezon Luan Perez diye ağladıkları adamı gönderme derdindeler üstelik daha iyisini almadan bunu yapıyorlar. Tadic, Dzeko ve Fred ile kalite kazandı ama yine bitiremediler