Fenerbahçe - Konyaspor Maçı Ertelenmedi, Konya Uçağı Kaldırdı

Zeminleri balçık gibi olur ve maç saatinde de kar yağmaya devam eder inş amin.

Bakalım renktaş kolay değil ama kar buz hırs olur mu olur. Konya oyuncu satıp td degistirmeseydi feneri rahat yenerdi. Fb yarın aşırı stresli olcak. Bir nevi ölüm kalım maçı. Puan kaybında o stadta fena olaylar olur yönetim ve futbolcular üzerine.

O noktada katiliyorum yani hoca ve oyuncu degisikligi olmasaydi bence de 1 puan alirdi ama su haliyle, 0 diyorum ben. Maalesef.. Ustune de bu geceki ulasim problemi... Onemli olan su, bizim bir bir maclari eritmemiz. Biz kazandikca, onlarin ne yaptigi onemli degil zaten 2.5 mac avantajimiz var. Ama bu mac o mac degil.

Balçık gibi sahada bakalım nasıl oynicak bu enayiler. Ayni durum benim takimima olsa ertelensin isterim. Bu tarz havada oynamaktansa gider paşalar gibi temiz zemin temiz havada oynarim. Bunlar cidden mal oynamak istedikleri havaya bak

Bu embesiller zirliyorlar tabi ama ülkede böyle.buyuk.yas varken futbolunu oynanır belli süre tüm ligler tatil edilmeli

Ya şöyle bir felakette beddua etmek istemiyorum çoluk çocuk göçük altında ne maçı tüm futbol konuları kapansın ocaklara ateş düştü.

Bu tarz olaylar yaşandığı zaman futbol falan çok boş geliyor bana. Eminim bir çoğunuza öyle geliyordur. En az 2 hafta ertelenmeli ligler diye düşünüyorum.

bunlar Elazığ depreminden sonra Trabzon Malatya maçı ertelenince sağa sola saldırmıştı hiç unutmam.

TFF sayfadinda taziye ve gecmis olsun mesaji vardi sadece.Futbol hem spor hemde eğlence sektörüne hizmet ediyor.Boyle bir zamanda maç düsünülemez. Herkese büyük gecmis olsun.Yakinlari vefat edenlere Allah rahmet eylesin.Gün birlik günüdür.AFAD Yardımlarınızi DEPREM yazip 1866 ya gönderebilirsiniz.Bir sms 20 tl

Geri
Üst Alt