Özgür Özel
Tecrübeli Üye
- 15 Eylül 2020
- 6.606
- 5.447
- 633
Konya kötü evet ama fenerdende cacık olmaz. Hakem düzgün yönetse fener her maçta puan kaybetme potansiyel varBir cacik olmaz bu Konya'dan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konya kötü evet ama fenerdende cacık olmaz. Hakem düzgün yönetse fener her maçta puan kaybetme potansiyel varBir cacik olmaz bu Konya'dan.
Konya kötü evet ama fenerdende cacık olmaz. Hakem düzgün yönetse fener her maçta puan kaybetme potansiyel var
Bakalım renktaş kolay değil ama kar buz hırs olur mu olur. Konya oyuncu satıp td degistirmeseydi feneri rahat yenerdi. Fb yarın aşırı stresli olcak. Bir nevi ölüm kalım maçı. Puan kaybında o stadta fena olaylar olur yönetim ve futbolcular üzerine.Ihtimal vermiyorum renkdas
Bakalım renktaş kolay değil ama kar buz hırs olur mu olur. Konya oyuncu satıp td degistirmeseydi feneri rahat yenerdi. Fb yarın aşırı stresli olcak. Bir nevi ölüm kalım maçı. Puan kaybında o stadta fena olaylar olur yönetim ve futbolcular üzerine.
Kim ne diyor tabiki iptal maçdeprem nedeniyle iptal edilir. yani gerçekten gereksiz insanlar var dünyada. bu kadarı da fazla.
yırtıyor ya fenerliler hükmen mağlup, konyaspor gelecek vs vs.Kim ne diyor tabiki iptal maç
Ben onların aaayırtıyor ya fenerliler hükmen mağlup, konyaspor gelecek vs vs.