Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Aziz Yıldırım, 60 Bin Kişilik Yeni Stat Projesini Sundu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Fenerbahçe Kulübü Başkan adayı Aziz Yıldırım ve yönetiminin planladığı, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nin kapasitesinin 60.000’e çıkarılma çalışmaları kapsamındaki projenin görseli paylaşıldı.

Aziz Yıldırım'ın bu yeni stat için Real Madrid'in yeni stadyumundan ilham aldığı öne sürüldü.

1716991391486.png

1716991399437.png

1716991407585.png

Santiago Bernabeu:

1716991609707.png

Türkiye tarihinde daha önce 60 bin kisilik kayak merkezi acilmamisti diye biliyorum.

Olumlu bir hamle

aziz malını iyi tanıyor bu arada. ama kazanmasına yetmeyecek.

Görüntü iyi hoşta hayata geçirilme ihtimalini pek vermiyorum.

Yalı çocuğu olmadan borçlarının faizini bile zor öder fener. Boşuna uğraşıyor bu bunak.

başkan olmak için tüm tuşlara basıyor.

ali koçun işi zorr ahahahah

Stadın çevresinde genişletilebilecek bir alan yok. Zaten daracık bir yere sıkışmış durumda ve dere yatağı orası. Bunu yapmak istiyorsa başka bir yere taşınmak zorunda kalacaklardır.

Bazen azizin kazanmasını istemiyor değilim kulübe inanılmaz bir kaos yaşatır. Koç ailesi desteğini çekerse aziz yildirim nasıl çıkar işin içinden bilmiyorum.

Stadın çevresinde genişletilebilecek bir alan yok. Zaten daracık bir yere sıkışmış durumda ve dere yatağı orası. Bunu yapmak istiyorsa başka bir yere taşınmak zorunda kalacaklardır.
o stad ordan yıkılıp başka yere büyük bi stad yapılmalı

şehrin icinde stadın işi yok

Tekrar yıkacaklarina ihtimal vermiyorum.Zaten bu kadar borçla öyle kolay yapılabilecek birşey değil.Ancak Aziz Yıldırım bence başkan olarak Ali Koctan daha iyi iş yapar o yüzden Ali Koç'un kalması daha iyi Ali Koç'un son dönemi Aziz Yıldırımın son dönemi biter bunlar.

Geri
Üst Alt