Haber Fenerbahçe, Ligde Kalan Maçlar İçin Yabancı VAR Hakemi İstiyor

Bir kaç dakika arayla aynı açıklamayı yapmışlar. Biri kulüp, biri TFF yöneticisi sözde.

Bir de VAR odasına kulüp yöneticisi göndermek nedir, ne aptalca şey bu. Tribün yapalım VAR odasında nasıl olur?

Iki yönetici’nin orda bulunmasi sacmalik

Hic bir faydasi yok zarari var

Herhangi bir isci’nin patronu gelsin basinda beklesin hata yapacak mi diye ,baski altinda tabiki hata yapar

Yönetici isi falan gereksiz,yabanci VAR hakemleri olmasi yeterli her türlü

Devre arasında hakem odası basan adamı pfdk'ya bile sevk etmiyorlar bir de saçma sapan önerisini tff ikinci başkanı sahipleniyor aynı açıklamayı yapıyor. Tuz koktu artık türk futbolunda.

Bu şekilde kendi topuklarına sıkıyorlar, farkında değiller

Ulan namussuz şerefsiz erdal suratına tükürsek yarabbi şükür dersin.Ulan yabancı hakemler ligin başından beri olsa en az 15 puan fark olurdu aramızda.
Siz dua edin Galatasarayın başında adam yok hatta kimse yok.Onursuz şerefsizler.
Ben iddaa ediyorum bunlar herşeyin farkında.Şu an bile sırf algı için yabancı hakem falan diyorlar.Ama net istemiyorlar.
İstemiş olsalar ligin başında getirirlerdi yabancı hakem ve varı.
Bunlar öyle kahpe çocuğu..
Bizimkilerin yatacak yeri yok.Bunlar bizim başımızdakileri parmağında oynatır.

Mal oğlu mallar keşke yabancı VAR olsadaydı da Samsun maçında ondan sonra görseydik bi sizi.

bu gerçekleşirse bu arada kalan fikstürde fbnin sadece karagümrük'ü yeneceğine kesin derim onun dışındaki herhangi bir kayıp sürpriz olmaz benim için

Mozambik veya haiti’den bile gelebilir farketmez, yeter ki artık var’da şerefi üç paralık satılmış türk hakemleri oturmasın

Yabancı VAR, yerli hakem devam. Bizim derbiye yabancı orta hakem gelirse yönetime söver ve ban yerim.

Algi yapiyorlar. Biraz daha fazla kollayin feneri diyorlar turk hakemlere. Galatasaraya da daha cok haksizlik yapin demek bu. Tam ezik bunlar.

Geri
Üst Alt