Fenerbahçe Ligden Çekilmeye Cesaret Edebilir mi ?

Vatan haini olacaklar, bizlik bir sorun yok.

Bize göre vatan haini olacaklar , ama onlar medyalarıyla beraber UEFA ya kafa tuttuk alıgısını yaratacaklar ama aslında amaç GS'nin de avrupadan mahrum olması

Bundan okadarda eminimki hatta suan Demirören ve Rıdvan Fransada Azizle beraber bunları konusuyordur

UEFA+FIFA hafta içi olaya dahil olur, YD ve ekibi %90 istifa etmek zorunda kalacaklar, yeni gelen TFF yönetimide UEFA ve FIFA'nın isteklerini yerine getirir.

Olası bir direnme durumunda, UEFA durumu FIFA'ya iletecek ve FIFA Galatasaray dahil tüm takımları ve milli takımı en az 5 yıl tüm müsabakalardan men edecektir.

Galatasaray'a da böylelikle, 5 sene için büyük tazminat hakları doğacaktır. Çünkü bu konuda resmi olarak uyarı yapmıştık.

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) | Sayfa 457 | Transfer Forumu, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

2 Temmuz 2013 deki bu mesajımda:

Türkiyede ki daimi yargı sonucuna dair UEFA+FİFA nın şike konusuna müdahil olması durumunda diğer takımlarımızın ve milli takımımızın geleceği konusu daha evvelden belli gibiydi zaten..

Galatasarayın ve diğer takımların bu işten zarar göreceğine hiç ihtimal vermiyorum ben.

Avrupa da güçlü ve meşru yollardan çalışan bir lobimiz var..

Acliktan nefesleri kokuyor nereye cekiliyorlar.

UEFA+FIFA hafta içi olaya dahil olur, YD ve ekibi %90 istifa etmek zorunda kalacaklar, yeni gelen TFF yönetimide UEFA ve FIFA'nın isteklerini yerine getirir.

Olası bir direnme durumunda, UEFA durumu FIFA'ya iletecek ve FIFA Galatasaray dahil tüm takımları ve milli takımı en az 5 yıl tüm müsabakalardan men edecektir.

Galatasaray'a da böylelikle, 5 sene için büyük tazminat hakları doğacaktır. Çünkü bu konuda resmi olarak uyarı yapmıştık.

nedense fifa ve uefan in oyle bir karar alacagina inancim az.

Fener ligden çekilirse ekonomisi çöker bu yüzden öyle birşey yapması imkansız.

Nereye çekiliyorlar ya, hep aynı safsata, laf olsun diye konuşuyorlar, çekiliriz çekiliriz, s. gidin memnun oluruz. :asd:

İşin tuhafı kulüpler ile şahıslar ayrılamaz diyen Aziz..

Kendini yakacağı gibi feneri de yaksınlar istiyor..

Ama meclis kulüplerle şahısları ayırmak istiyor ne kadar komik dimi.

Fener ligden çekilirse ekonomisi çöker bu yüzden öyle birşey yapması imkansız.

Ekonomimi kaldı adamlarda '' O ZAT '' ın korkusundan yabancı oyuncular yasal alacakları yerine fazlasıyla kara para ile MAKBUZSUZ OLARAK maaş ödemesine razı oluyolar.

Bunlarda o karakter olsaydi olaylar patlak verdlğinde ederlerdi.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olasi bir direnmede tüm ülkeyi kapsayan bir ceza alma ihtimalimiz var,tabii bu verilen cezalarin bitis tarihinden itibaren Fener ve diger sikeci takimlar icin istenilen cezalar devam eder,yani ülke ceza aldi diye asil ceza istemleri düsmez.Birde sucu olmadan ceza yiyen takimlarin tazminat talep etme haklari dogar..

İmkanı yok bize zararı dokunmaz. Fener'inizi 8 yıl men edeceğim desin de o zaman bakalım düşürüyor mu düşürmüyor mu. Öyle üç beş dangalak yüzünden ülke futbolu bitemez rahat olun.

Olasi bir direnmede tüm ülkeyi kapsayan bir ceza alma ihtimalimiz var,tabii bu verilen cezalarin bitis tarihinden itibaren Fener ve diger sikeci takimlar icin istenilen cezalar devam eder,yani ülke ceza aldi diye asil ceza istemleri düsmez.Birde sucu olmadan ceza yiyen takimlarin tazminat talep etme haklari dogar..

Tazminatlar nedeniyle zaten UEFA +FİFA mecburen sapla samanı ayıracaktır.

Ama TFF yide üstüne düşeni yapmadığı için Miili takımlar bazında ciddi baskı altına alacaktır.

Detaylarını daha evvel yazmıştım, tekrar yazmaya gerek yok sanırım..

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) | Sayfa 457 | Transfer Forumu, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Tazminatlar nedeniyle zaten UEFA +FİFA mecburen sapla samanı ayıracaktır.

Ama TFF yide üstüne düşeni yapmadığı için Miili takımlar bazında ciddi baskı altına alacaktır.

Detaylarını daha evvel yazmıştım, tekrar yazmaya gerek yok sanırım..

Senin detayli yazmana gerek yok,hele bana yazmana hic gerek yok Tamer...bu konuyu 2,5 seneden beri yeterince takip ettigimi zannediyorum..

biz 5 sene CL uzak kaldikten sonra tum dunyayi verseler ne degisir ?

Ekonomimi kaldı adamlarda '' O ZAT '' ın korkusundan yabancı oyuncular yasal alacakları yerine fazlasıyla kara para ile MAKBUZSUZ OLARAK maaş ödemesine razı oluyolar.

Ekonomi kalmadı ama şuanda yine ayakta durabiliyor ligden çekilmesi demek tam olarak bitmeleri anlamına gelir.Azize kendiyle beraber onlarıda yakmak isteyebilir.

Senin detayli yazmana gerek yok,hele bana yazmana hic gerek yok Tamer...bu konuyu 2,5 seneden beri yeterince takip ettigimi zannediyorum..

2.5 senedir izleye izleye başkalarının işledikleri suçlar için, bizi avrupadan men etme cezasına mı layık buldun..:allaalla6vr:

O zaman izlemeye devam et emmoğlu ne diyebilirim ki başka..:cower:

Geri
Üst Alt