Fenerbahçe Ligden Çekilmeye Cesaret Edebilir mi ?

asıl bombayı fifa patlatacak milli takıma süresiz men verecekler yiyorsa düşürmesinler hadi

2.5 senedir izleye izleye başkalarının işledikleri suçlar için, bizi avrupadan men etme cezasına mı layık buldun..:allaalla6vr:

O zaman izlemeye devam et emmoğlu ne diyebilirim ki başka..:cower:

"Olasi bir direnme" diye yazmisim aslanim,sen bakar kör olmusun..

İmkanı yok bize zararı dokunmaz. Fener'inizi 8 yıl men edeceğim desin de o zaman bakalım düşürüyor mu düşürmüyor mu. Öyle üç beş dangalak yüzünden ülke futbolu bitemez rahat olun.

O zaman işte eski ve yeni TFF en büyük düşmanları olur.:troll:

Bizi düşürüp 1 senede temize çıkaramadınız.Sizin yüzünüzden 10+ yıldır rezil-rüsvâ olduk cümle aleme demeye başlarlar..:Trollface:

ne körlüğü beyah...

Senin dediğin direnme durumunda zaten, milli takım tff ye ceza olsun diye gümbürtüye gider sadece..

neyse sen aklınla bin yaşamaya devam et hadi..

O zaman işte eski ve yeni TFF en büyük düşmanları olur.:troll:

Bizi düşürüp 1 senede temize çıkaramadınız.Sizin yüzünüzden 10+ yıldır rezil-rüsvâ olduk cümle alemedemeye başlarlar..:Trollface:

Ben bunları sık sık yazdım ama tekrar yazmakta zarar yok . Bu angutlarda azıcık akıl olsaydı Ali Koç'un bizi düşürün dediği dönemde yazılı onay verir ve düşmeyi kabul ederlerdi . Konu gerçekten öylece kapanacaktı. Şu an ligde yine şampiyonluğa oynayan bir takım olacaktı ve belki de bu sene Avrupa'da oynamışlardı . Kabul etmediler ne mi oldu ?

-Sıcak bir 2012 mayısında KADIKÖY'de şampiyon olduk . ( Düşselerdi bu zevki tadamazdık.)

-Erzurum'da ellerinden SÜPER kupayı aldık . ( Belki yine alırdık ama Fenerden almanın tadı başka)

-2013 tekrar şampiyon olduk. (Küme düşmüş bir fener her zamankinden daha fazla desteklenecek ve şampiyon olma ihtimali bizden çok daha fazla olacaktı.)

-Kayseri'de tekrar koyduk ve bir süper kupa daha aldık . ( Fener'den alınan 2. keyif kupası) = 4 kupa aldık fenerden

-Fener , Avrupa'dan 2 yıl daha men edildi onun gelirleriyle transferlerimizi yaptık. (Belki de Sino ve Didier bu kadar rahat gelemeyecekti)

Bu, bizi ilgilendiren kısımdı . Bir de işin Fener cephesi var . Eğer 2011'de düşmeyi kabul etseydi bir çok fener taraftarı kulüplerine para akıtacak ve zararı en aza indireceklerdi . 3 yıl men demek en az 30 35 m kayıp demek . Şikeci itibarını her sene güncellemek de cabası . 3 yıl gidemiyorsun ve muhtemelen ilk gittiğin yıl sırf bu sebeple son torbadan katılıp kevgire çevrileceksin. Bırak tur atlamayı bundan sonra puan alman bile zorlaşacak . Ben iddaa ediyorum bunların Avrupa yasağı artacak . Bjk'nin dediği gibi o sadece tedbirdi.

Aydınlar ne demişti ''Fener'i 8 yıl men yemekten kurtardım. Fener'i düşüren başkan olmak istemedim'' Sadece bunlardan bile anlaşılacağı üzere UEFA, kesin düşecek diyor . Puan silme masalını da unutalım eğer öyle birşeyi kabul etselerdi uygulayıp konuyu kapatmazlar mıydı. Maç başına 12 diyor . Gazetelerde 4 maç şike 3 maç teşvik diyor . 4*12=48 .Teşviklere girmeyim . Düşürün düşürün dedik inanmadılar bakın ne olacak birkaç gün sonra :D

Sanmam. Adam olsaydı yöneticileri kendi çıkarları için bütün bir kulübün senelerini çalmazlardı. İlk sene düşse şimdiye çoktan cezası filan bitmişti.

Öyle bir ihtimal yok. Öyle bir şey yaparlarsa bir 50 60 yil toparlanamazlar.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

-Fenerbahçe ligden çekilirse sportif yarışmasına Amatör Kümeden başlar. Eğer Sarı Lacivertliler üst liglerde mücadele eden her hangi bir takımın haklarını satın alıp, onun ismini değiştirerek mücadele ettiği lige katılım göstermezse Fenerbahçe'nin Süper Lig’e dönmesi 5 sezon sonra gerçekleşir. Amatör kümeye düşen Göztepe’nin Aliağa Petkim ile isim değişikliğine giderek 3. Lig’e dönmesi gibi bir olay yaşanması durumundaysa bu Fenerbahçe tarihinde içinde soru işaretleri barındıran bir sayfa olarak kalabilir. Ancak Fenerbahçe futbol takımı bu sezon Süper Lig'de oynayacağı karşılaşmalardan ikisine çıkmaması durumunda talimatlar gereği bir alt lige düşebilir ve bu karara tepkisini bu şekilde gösterebilir.

-Fenerbahçe ligden çekilmesi nedeniyle naklen yayın geliri gibi önemli bir gelir kaleminden olacak ve futbolculardan başta yabancı isimler olmak üzere birçok oyuncu hem takımdan ayrılacak hem de sözleşme hak ediş bedellerini talep etme hakkına sahip olacak. Şu an sözleşmeli 11 yabancı oyuncusu bulunan Sarı Lacivertliler’in bu futbolcularına bir sezonda sözleşme gereği ödediği garanti paranın toplamının 23 milyon 150 bin Euro yani yaklaşık 58 milyon TL olduğunu göz önünde bulundurursak, gelir yokken oluşacak bu gider ligden çekilmenin karşılığının iflas anlamına geleceğini gün gibi ortaya çıkıyor. Juventus’un bir alt lige düşürülmesine ve bir sezon sonra Serie A’ya yükselmesine rağmen eski günlerine hala tam anlamıyla dönememiş olması, çekilme kararının doğuracağı sonuçların ağırlığını göstermesi bakımından önemli bir örnek.

-Fenerbahçe Futbol A.Ş'nin borsada işlem gören hisseleri de böyle bir kararla borsa tabiriyle çakılır ve hissedarlara büyük maddi zarar verilmiş olur. Böyle bir karar sonrası hisse sahiplerinin Fenerbahçe kulübüne yönelik zararlarını tazmin etmek adına dava açma hakkı doğar. Bu davalar da kulübü maddi anlamda oldukça zorlayacaktır.

- Fenerbahçe’nin bu süreçte ezeli rakipleriyle arasındaki ekonomik dengeler ve sportif başarı sayıları da değişecek. Bu da ilerleyen dönemde aynı ligde yarışırken yine bir takım ekonomik handikaplar doğurabilecek.

-Uzun süre Avrupa Kupaları’nın uzağında kalacak Fenerbahçe’nin UEFA organizasyonlarındaki puanı sıfırlanırken, Sarı Lacivertliler’in şu an sahip olduğu 46.400 puan seviyesine gelmesi en iyimser tahminle 8 yılı bulacak.

Beyler ben yeniden yargılamanın tamamen safsatadan ibaret olduğunu, sırf akpnin kendini aklamak için bazı çevreleri oyalamak adına seçime kadar uydurulmuş bi hikaye olduğunu düşünüyorum, yeniden yargılama belki olur ama inanın cezalarda hiç bi değişiklik olmaz, yeniden yargılama yapan mahkeme aynı kararı verecektir, akp de çıkıp meydana biz elimizden geleni yaptık ama yapacak bişey yok adamlar suçluysa bizim elimizden bişey gelmez ama diyecekler, burda sadece kendilerine yapılmış operasyona yön verecekler bence..

he he eder tabii

Dince.ince yasemince dediklerim.işte buydu bunlarda iki maça.cıkmayalım.cesareti bile yokken baska seylerden bahsetmeye grrek yok sadece her.zaman oldugu gbi blöf kuru sıkı

sürekli çıkarız, bozarız diyip, yayın havuzundan bile çıkamayanlar mı ligden çekilecek?

hiç ihtimal yok

Keske cekilseler. Ülke sporu biraz olsun temizlenir :)

Lakin bunlar hep taraftari uyutma ve dikkatleri baska yönlere cekme taktikleri.

Böyle bir sey IMKANSIZ!

Ne söyleyeyim. Cehenemme kadar yollari var.

8 puan öndeler çekilmezler.Geride olsalar belki olurdu.

Beyler ben yeniden yargılamanın tamamen safsatadan ibaret olduğunu, sırf akpnin kendini aklamak için bazı çevreleri oyalamak adına seçime kadar uydurulmuş bi hikaye olduğunu düşünüyorum, yeniden yargılama belki olur ama inanın cezalarda hiç bi değişiklik olmaz, yeniden yargılama yapan mahkeme aynı kararı verecektir, akp de çıkıp meydana biz elimizden geleni yaptık ama yapacak bişey yok adamlar suçluysa bizim elimizden bişey gelmez ama diyecekler, burda sadece kendilerine yapılmış operasyona yön verecekler bence..

Yeniden yargılama teranesi için duyduğum en makul ve ayakları yere sağlamca basan yorumlardan ...

3 temmuz operasyonlarını getiren tüm delil ve tapeler, mahkeme ve yargıtay dosyalarında güvenli bir şekilde yatmakta.

Konuya ilişkin Ceza Kanunlarında oynanma olmadığı, yani cezalandırma kriterleri değişmediği sürece ( Ki bunun artık ikinci kez olmasına ihtimal vermiyorum.) bu cezaların çoğu olur, azı olmaz.

Febeşler yeniden yargılama talep ediyoruz derken bunları da hesaba katmış mıdır acaba.. :allaalla6vr:

NOT : Eğer bunun karşılığı olarak, konuyu sadece siyasi açıdan değerlendiren ( '' fırsatını bulmuşken vurun abalıya tarzı ve tamamen artniyetli '' ) yorumları muhatap alıp cevap vermem mümkün değil. Cevap alamayan da kusura bakmasın lütfen..

Türkiye değil muz devleti. Ya yargitayin cezasini onadigi adami nereye yeniden yargiliyorsunuz. Bu adam şikeden ceza aldi örgütten değil öyle olsa bile o zaman her ceza alan yeniden yargilama ister.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=pjTtZhtZicE[/media]

Arif Efendi'nin tıpası yemedi :D

Geri
Üst Alt