Fenerbahçe Ligden Çekilmeye Cesaret Edebilir mi ?

Türkiye değil muz devleti. Ya yargitayin cezasini onadigi adami nereye yeniden yargiliyorsunuz. Bu adam şikeden ceza aldi örgütten değil öyle olsa bile o zaman her ceza alan yeniden yargilama ister.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yeniden yargılama teranesi (özellikle de genel kapsamıyla) konusunda sana katılıyorum..

Mahkemelerin aynı suça ,aynı kanunlarla farklı kararlar çıkarması adalet anlayışının yozlaşmakta olduğu gibi bir kaos güvensizliğine sürükler kamuoyunu.Bu kaosunda en büyük gerekçesi @Umutsu Sahin in de belirttiği anayasanın eşitlik ilkesi gereğince '' ellere varda bize yok mu '' talebi olacaktır. Fakat karardan memnun olmayan herkesin, hukuken yeniden yargılanmayı talep etme hakkı vardır tabii kii. Ama bu talebin onaylanıp işleme konulması içinde bazı geçerli sebeplerinin olması muhakkaktır. Yasa bunu zorunlu kılar.

Şahsen ben gelişme kriterlerinin değişmediği bir standartın her seferinde farklı sonuç üretmesini; sadece şartların değişikliğinin sonucu olarak yorumlamakta haklı bulurum kendimi..

Yeniden yargılama olabilir, hiç şaşırmam. Bu meclis iktidarı ile muhalefeti ile toplanıp gece yarısı, yeni çıkardığı şike kanununu değiştirmiş bir meclis. Ama bu UEFA yı ilgilendirmez. Adamlar kararını çoktan verdi.

Daha önce yazdığım gibi Martttaki toplantıda UEFA şikeyle ilgili talimatlarını değiştirecek. Bu çok önemli.

Fener ligden mi çekilecekmiş ?

laugh2-kopya.gif

yeniden yargılama olursa özel yetkili mahkemelerin, özel yetkili savcıların baktığı bütün davalar baştan yargılanacak.

sadece bu davaya özel bir şey olmayacak.

kaldı ki uefa ve cas bunların şike yaptığını tescilledi, bu artık değişmez bir gerçek.

uefa buna dayanarak şikecileri avrupadan men etti

ama nedense yerel cezalar verilmeden bizim insanımız şikeyi onaylanmış saymıyor.

bende yerel makamlar tarafından cezalandırılmalarını istiyorum ama cezalandırılmamaları onları aklamıyor ki,

uefa ve cas son sözü söylemiş, olay bitmiş, gerisi bizim ülkenin kokuşmuşluğu, başka birşey değil.

o yüzden çok takılmıyorum yurt içi mevzulara

ligden çekilmeleri demek kepenklerini kapatmaları demek yemez.O kadar hisse ,o kadar ödenmemiş borçlar,yapılmış anlaşmalar(tv anlaşmaları,sponsor anlaşmaları, iddaa ile yapılan anlaşma,lig tv vb )

Bol keseden sallamasınlar.Bir tarafları yiyorsa çekilsinler.Bir ayda unutulur giderler

edemez

şike çetesi üyesi olmaktan onur duyan insanlardan böyle bir hareket beklenemez

Ha şunu da söyliyeyim;

Vizyonsuz bir camia sonuçta olmayacak bir şey de değil.

Malum onların amaçları, hedefleri öyle uluslararası başarı, dünyaya adını başarılarla duyurmak falan değil.

Şu kadar Fenerium satışı oldu, şu kadar para kazandık, bu kadar taraftar geldi, o kadar bilet sattık muhabbeti olsun onlara yeter.

Yoksa hiç bir Fenerli sormaz ; " Ya agacım. Biz bu kadar akıtıyoruz da sen naptın bu kulübe. Bu kulüp bana ne verdi hüzünden başka. Ligte şampiyon oluyorsun, onuda şikeyle.

Ezeli rakibin 2 senedir ŞL de gruplardan çıkıyor, sen ise Galatasaray kazanınca "üfff aman değersiz ve tesadüfi " dediğin UEFA kupasında o da zibilyon tane penaltı ile yarıfinal oynadın diye bizi uyuttun. Onuda kırkyılda bir yaptın. Başka neyin var beni ikna edecek " (43 yaşıma kadar sorduğunu görmedim)

O yüzden onlar bunlarla mutlu olabiliyor. Haliyle de ligten çekilip kendilerine bir dünya kurup kendi aralarındaki bir ligte mutlu olabilir.

Az önce söylediğim gibi de hiç bir Fenerli bunu sorgulamaz, itiraz etmez...

yeniden yargılama olursa özel yetkili mahkemelerin, özel yetkili savcıların baktığı bütün davalar baştan yargılanacak.

sadece bu davaya özel bir şey olmayacak.

kaldı ki uefa ve cas bunların şike yaptığını tescilledi, bu artık değişmez bir gerçek.

uefa buna dayanarak şikecileri avrupadan men etti

ama nedense yerel cezalar verilmeden bizim insanımız şikeyi onaylanmış saymıyor.

bende yerel makamlar tarafından cezalandırılmalarını istiyorum ama cezalandırılmamaları onları aklamıyor ki,

uefa ve cas son sözü söylemiş, olay bitmiş, gerisi bizim ülkenin kokuşmuşluğu, başka birşey değil.

o yüzden çok takılmıyorum yurt içi mevzulara

Boldladığım kısıma katılamicam maalesef.. Şikeyi onaylamayanlar;

sadece şikecilerin kendileri ve anlamsız bir saçmalıkla görmezden gelerek kendi ayağına sıkan TFF...

Fakat bu direniş; kaçınılmazların devam etmesini engelleyemez..

Meşaleleri yakmaya hazırlanalım bence, çünkü yakında toplu düğün dernek var. UEFA ve FİFA gelinleri açıklar çok geçmeden...

Ha şunu da söyliyeyim;

Vizyonsuz bir camia sonuçta olmayacak bir şey de değil.

Malum onların amaçları, hedefleri öyle uluslararası başarı, dünyaya adını başarılarla duyurmak falan değil.

Şu kadar Fenerium satışı oldu, şu kadar para kazandık, bu kadar taraftar geldi, o kadar bilet sattık muhabbeti olsun onlara yeter.

Yoksa hiç bir Fenerli sormaz ; " Ya agacım. Biz bu kadar akıtıyoruz da sen naptın bu kulübe. Bu kulüp bana ne verdi hüzünden başka. Ligte şampiyon oluyorsun, onuda şikeyle.

Ezeli rakibin 2 senedir ŞL de gruplardan çıkıyor, sen ise Galatasaray kazanınca "üfff aman değersiz ve tesadüfi " dediğin UEFA kupasında o da zibilyon tane penaltı ile yarıfinal oynadın diye bizi uyuttun. Onuda kırkyılda bir yaptın. Başka neyin var beni ikna edecek " (43 yaşıma kadar sorduğunu görmedim)

O yüzden onlar bunlarla mutlu olabiliyor. Haliyle de ligten çekilip kendilerine bir dünya kurup kendi aralarındaki bir ligte mutlu olabilir.

Az önce söylediğim gibi de hiç bir Fenerli bunu sorgulamaz, itiraz etmez...

Sorgularsa da, orada duramazdı zaten...:cool-78:

Batarlar.

O yuzden cekilemezler.

Zaten bu sekilde devam ederse ve ciddi bir para babasi cikmazsa yine batacaklar.

Nisanda tahvillerin geri odemesi var.

Ayrica spk uyari yapti hala daha o durumlarini da duzeltmis degiller, feneriumu ederinin 10 katina diger sirkete kakittirmaya calisiyorlar ama spk bunu da yememesi gerekir.

Geri
Üst Alt