Fenerbahçe: "Liglerin gidişatına göre verilecek her karara saygı duyacağız"

doğru söylemişler ama bu soruların cevapları verilmeli lig başlamadan önce

Neyi doğru arkadaş.
Bilim kurulu,hükümet ve yöneticiler gerizekalı bir tek bunlar akıllı.Bu saydığın kişiler tüm detayları düşünmüşlerdir.

Nefret ediyorum şu camiadan..Dünya üzerinde bunlar kadar artniyetli şerefsiz bir topluluk gelmemiştir.

Açıklamaları çelişkilerle dolu.Hem karara saygılı olup hemde tam tersini söyleyip şöyle olmalıdır demek nedir arkadaş.

Daha bir aydan fazla var.Duruma göre bakılıp tekrar olumlu veya olumsuz karar verilir.

Daha ilk başlarda biz tepki veririken neredeydi bu karaktersizler..

Doktorlar, hemşireler, işçiler bıraksın arkadaş.Çalışmasınlar o zaman..
Ulan adam iki bin liraya riske atıyor kendisini..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neyi doğru arkadaş.
Bilim kurulu,hükümet ve yöneticiler gerizekalı bir tek bunlar akıllı.Bu saydığın kişiler tüm detayları düşünmüşlerdir.

türkiyenin son 20 yılını düşünürsek eminim tüm detaylar düşünülmüştür kesin yani %100 vardır bu saydıklarının bir planı olmaması imkansız haklısın, benim hatam

Virüsün bitmesini beklerseniz seneye de spor müsabakaları oynanmaz. Zira virüs bitmeyecek. Grip gibi sürekli dolaşımda olacak.

türkiyenin son 20 yılını düşünürsek eminim tüm detaylar düşünülmüştür kesin yani %100 vardır bu saydıklarının bir planı olmaması imkansız haklısın, benim hatam

Olaya genel olarak siyasi yönden bakmamanı tavsiye ederim.

Son 20 seneyi bilmem ama bence şu dönemde bu ülke hiç tartışmasız çok başarılı bir süreç geçirmiştir.

Benim bahsettiğim futbol maçlarını oynama konusunda ince ayrıntıları ele alacaklardır.

Şikecilern yaptığı açıklama o kadar boş ,samimiyetsizlik kokan bir yazıki ne kadar karaktersiz olduklarını belli ediyorlar

fb ilk 4’te olsa playoff yapılırdı. Şu an ise ligin iptal edilme ihtimali de var. TFF ve Türk siyasetinden her şey beklenir. Flaş bir kararla şampiyonluğu ts’ye verilirlerse şaşırmam.

Geri
Üst Alt