Fenerbahçe maçı biletleri tükendi!

Cevap: Galatasaray Fenerbahçe Maçı Bilet Fiyatları 2010

Ben olsam eski açık yada kapalı üste giderdim. Maç heyecanını asıl burda yaşarsın. :)

Önümüzdeki hafta İzmir'de olacağım için gidemeyeceğim ama Ankara'dan maça gitmek isteyip de GS Bonus'u olmayan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım.

ozelden mesaj attım kardeş bı bakarsan cok sevınırım..

301-gs-bonusa-derbide-oencelik

Evet 1 adet gs bonus buldum Coskun arkadasım sayesınde 2 bılet lazım bana:(1 adet daha Ankaradan maca gıtmıcek gs bonusu olan arkadas aranıyo:)

Bu maça gitmeyi çok istiyorum ama bilet bulamam :(

Gs Bonusu olan arkadaş aranıyor!

Evet 1 adet gs bonus buldum Coskun arkadasım sayesınde 2 bılet lazım bana1 adet daha Ankaradan maca gıtmıcek gs bonusu olan arkadas aranıyo...Lütfen YARDIM....

Cevap: Gs Bonusu olan arkadaş aranıyor!

Renktaş hala arıyor musun sen?:)

Umarım bulursun ne diyeyim.:)

Arkadaşlar aslında GSCimbom ailesi olarak beraber gitsek? Küçük de bir pankartla? Çok mu hayalciyim :)

Renktaş nasıl verilebileceğini,verince ne olacağını falan anlat.İnsan niye versin isteyince.Verince birşey olmayacağını falan söyle.

Valla alınma ama,çok güldüm bu konuya saatlerce cevap atan olmamış:D

Sen anlat insanlara,cevap verirler.Benim bildiğin sadece numara versen bile yetiyor değil mi?

Renktaş nasıl verilebileceğini,verince ne olacağını falan anlat.İnsan niye versin isteyince.Verince birşey olmayacağını falan söyle.

Valla alınma ama,çok güldüm bu konuya saatlerce cevap atan olmamış:D

Sen anlat insanlara,cevap verirler.Benim bildiğin sadece numara versen bile yetiyor değil mi?

Hayır kardeşim numara deıl olay Mc donaltstan Genç turkselden menu almıcaz:)Bu arkadaşla bulusmamız lazım once o internetten kendı hesabıyla bıetı ayıracak Bonus ayrıcalıyla ve parasını bıletı aldıkdan sonra kendılerıne taktım edıcem.Bukadar o bıletı ayırtdıkdan sonra kendı hesabına bılet ayrılıyo zaten

Gıdıp Herhangı bır bıletx gışesınden kendısı alması gerekıyo ıste bulusup kızılay dostan beraber alıcaz bıletı:)...parasını taktım edıcem..:2_thumbs_up_-_anima

İstanbulda olsan yardımcı olmaya çalışırdım.

Geri
Üst Alt