Fenerbahçe maçı biletleri tükendi!

Cevap: Galatasaray-Fenerbahçe Maçı Bilet Fiyatları

özel güvenlik çevirmese soyunma odalarındaydık :D ama bu derbi maçı için olur mu tabiki imkansız ama umarım bulursun ben samiyendeki son 4 fener maçına gittim (1-2 sulu maç , 2-1 kupa maçı , 1,0 nondaaaaaa :D , 0 -0 bol kırmızılı maç valla bakıyorumda her gittiğim maç olay olmuş :D ) hemde eskişehirden hatta bi arkadaşım sağolsun adanadan gelmişti allahtan nonda var kurtarmıştı bizi :D bu sene adanadayım biletsizde gidilmez bende abimin eline bakıyorum valla maça falan görevli olursa gidebilirim ama 2 haftasonra da vizelerim var eskişehire gidecem maçtan 3 gün sonra haydi çık işin içinden :)

benim de 30 unda sınavım var boşver çok önemli diil :) maça gideyim sınav yapılır :) bak çıkardım işin içinden seni

deme öyle yaw zaten Cimbom uğruna böyle maçlara gide gele 3.sınıfta kaldık bi seneyi daha kaldıramaz benim ailem valla Cimbomun kırmızısı gibi kan çıkar kan :D

Stadda gorevli olursa tamamda olmassa hele derbide yaşş:)

yok görevli olmasına da gerek yok kendisi kocaelide çalışıyor bi ara biletsiz gitmiştim karaborsa bulurum diye bulamayınca (uygun fiyata :)) tabi abiye bi telefon sağolsun kırmadı kocaeliden gelip maça da soktu beni hatta sulu fener maçı yani herkes öyle zannediyr zor faln da o kimlik her kapıyı açıyor abimde gider valla saraçoğlu dinlemez nasıl olsa bedava :D benim başıma ne hikayeler geldi maçta görevli polis arkadaşımın yine çevikten bir arkadaşı elimdeki bileti karaborsada satıp benide içeri bedavaya sokup parasını da eskişehire giderken yol parası yapmayı teklif etti ve bu bir polis hey anam heey biliyoruz ki söylüyoruz :D

bi kart bulsak mesele kalmıcak ama yok işte malesef. sınır 1 bilet olunca herkes kendine alıyor. kısmete kaldı iş. olmadı artık maç günü stad etrafında gezecem ankaralardan gelip. bi yolu bulunur elbet

biletsiz gitme çok pahalıya patlayabilir şansına kalmış birazda bazen fazla bileti olan denk geliyor 15 20 milyon fazlaya verebiliyor ama karaborsa diyorsan bu maça en az 150den açarlar yeni açık o da

yok zaten 100 ü geçmem. hiç olmadı gezmiş olurum artık :) bu arada hala GSBonus aranıyor !

o Gsstore önünde toplanan kalabalığı tezahüratları yoldan geçen kadıköy otobüslerinin taşlanmasını faln gördükten sonra o stata girersin kendine 100 tl sınır koyma ben kendimden biliyorum 125 tl ama değdi nondaa sağolsun ne koymuştu boş kaleye :) bu arada nondayı anmış olalım

Shabani Nonda

Shabani Nonda

Üçüncü köprü

Yapılır onla :)

yok abi sınırsız olursa olmaz asıl ozaman dediğin gibi girerim gaza gelip. sonra da ekonomi bana girer. malum öğrenciyiz ;) Nonda da son zamanlarında iyiydi ama gönderdiler en lazım olacak zamanda o da ayrı bi mesele.

yok abi sınırsız olursa olmaz asıl ozaman dediğin gibi girerim gaza gelip. sonra da ekonomi bana girer. malum öğrenciyiz ;) Nonda da son zamanlarında iyiydi ama gönderdiler en lazım olacak zamanda o da ayrı bi mesele.

inş bulursun dostum hayırlısı diyelim belki de bulursun ama Allah korusun bulduğuna sevinemezsin yani bekleyip görelim herşeyin hayırlısı ben yine de bulacağını umut ediyorum :) bu arada forumun bu sayfası bize çalışmayı başladı neyse kolay gelsin renktaş bol şans:)

Eyvallah kardeş sağolasın. Dediğin gibi hayırlısı bekleyip görecez. Görüşmek üzere kal sağlıcakla...

Bugün çıkar diye uyandım ama boşuna oldu galiba.

hiç bi bilgi yokmu nezaman çıkacağıyla ilgili :S

hangi tribün daha iyi olur.pek fazla maca gitmem bu maca gitmeyi düsünüyorum.acık eski acık yeni acık arası tercih yapılacak olursa hangisi secilmeli?

hangi tribün daha iyi olur.pek fazla maca gitmem bu maca gitmeyi düsünüyorum.acık eski acık yeni acık arası tercih yapılacak olursa hangisi secilmeli?

Destek için bağırmak içi Eski Açık.

Daha az bağırmak ve genelde maçı izlemek için Yeni Açık.

Benim sana tavsiyem Eski Açık.

Eskiden kolay kolay alamayabilirsiniz.

görüş açısı bakımından yeni açık üst derim ama oturup sadece maç izlemeyeceğim için yine de kesinlikle eski açık hemde eziklerin dibi :D

Geri
Üst Alt