Fenerbahçe maçı biletleri tükendi!

Cevap: Galatasaray-Fenerbahçe Maçı Bilet Fiyatları

Oray Yarın kesinleşti galiba biletler çıkıcak...

Hayırlısı ya bakalım alabilecek miyiz? Daha önce biletixten aldım ancak Gsbonus olunca farkeden birşeyler oluyor mu? Bilenler paylaşırsa iyi olur.O kadar maça gidip buna gidemezsem vizeler öncesi oynatırım yazık olur. :)

Hayırlısı ya bakalım alabilecek miyiz? Daha önce biletixten aldım ancak Gsbonus olunca farkeden birşeyler oluyor mu? Bilenler paylaşırsa iyi olur.O kadar maça gidip buna gidemezsem vizeler öncesi oynatırım yazık olur. :)

Oluyo Gs bonus yoksa bu maçta bileti unut kardeşim:)

Gsbonus var abimin adına.Onunla alırken başka bir işlem yapmak lazım mı ? Yoksa normal bilet alır gibi alıyor muyuz?

Yok netten Ayırıyosun bileti Abinın kımlık kartı ve bonusuyla gıdıp biletix gişesinden alıyosun..Okadar..Bu arada 50 bin den fazla Gs bonus Sahibi varmış:):rolleyes:

Cevap: Gs Bonusu olan arkadaş aranıyor!

ben istanbulda oturuyorum gsbonusu olupta maça gidemeyecek varmı acaba

İstanbulda olsan yardımcı olmaya çalışırdım.

Bana olsan süper olur kardeşim, bende de bir tane bilet olacak, öncelik amacım yeni açık üst bir bilet bulmak yada elimdeki bileti devretmek. Eğer bulamassam elimdeki bileti devretmeyi düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

elinizdeki bilet hangi tribün? ona göre bileti ben alabilirim

istanbulda yım gs bonusu olupta maça gitmeyecek renktaş varmı varsa ben alabilirim

Evet ben de ariyorum maça gitmicek olan varsa bi zahmet.Kartsız alabilmemiz zor..İstanbuldayım..

Şaka gibi ya.

Cevap: Fenerbahçe maçı biletleri GS+Bonus'u olanlar için satışa çıktı

Biletler satışa çıktı.

Biletix yine kilit.

Cevap: Fenerbahçe maçı biletleri tükendi!

Bilet fiyatları yüzünden gitmekten vazgeçmiştim zaten. Ama bu kadar kısa süre içinde bitmesi kötü olmuş.

Cevap: Fenerbahçe maçı biletleri tükendi!

Benim anlamadıgım bısey var arkadaşlarım 2 3 saat kıtlı sıteye gırmeye calışmış f5 yapıp nasıl oluyoda kımse gıremeden tukendı denıyo Biletix ne çevırıyo çok merak edıyorum....

Geri
Üst Alt