Fenerbahçe maçı biletleri tükendi!

Cevap: Fenerbahçe maçı biletleri tükendi!

taraftarı kaz yerine koyan bir yönetim daha..

O fiyatlar ne öyle.

Benim anlamadıgım bısey var arkadaşlarım 2 3 saat kıtlı sıteye gırmeye calışöış f5 yapıp nasıl oluyoda kımse gıremeden tukendı denıyo Biletix ne çevırıyo çok merak edıyorum....

:mad:Arkadaşlar bi yorum yapın yaa ne bu :mad:

Benim anlamadıgım bısey var arkadaşlarım 2 3 saat kıtlı sıteye gırmeye calışöış f5 yapıp nasıl oluyoda kımse gıremeden tukendı denıyo Biletix ne çevırıyo çok merak edıyorum....

2 saat öncesinden bekleyenler oluyor.Açılır açılmaz yükleniyorlar.Bide internet bağlantısı falan güçlü oluyor adamın hem telefon hem site alıyor.Benim anlamadığım adam gibi bi server yapın ozaman böyle günlerde kitlenyırosa ne işe yarar biletix.

2 saat öncesinden bekleyenler oluyor.Açılır açılmaz yükleniyorlar.Bide internet bağlantısı falan güçlü oluyor adamın hem telefon hem site alıyor.Benim anlamadığım adam gibi bi server yapın ozaman böyle günlerde kitlenyırosa ne işe yarar biletix.

Nasıl hacı 50 bin Gs bonuslu hepsi bir anda yuklenıyo guclu olanmı kazanaıyo bence sacma:(ben 7 den beri f5 yapıyorum 8mb hızı benım netın saat 11 kadar tık yok sonra tukendı ıbaresı ne sacma ıs ya buu.Araştırıpda biletixe dava açmayan serdarda ne olsun...:mad:

bu kez kaç dk da bitmiş biletler

Nasıl hacı 50 bin Gs bonuslu hepsi bir anda yuklenıyo guclu olanmı kazanaıyo bence sacma:(ben 7 den beri f5 yapıyorum 8mb hızı benım netın saat 11 kadar tık yok sonra tukendı ıbaresı ne sacma ıs ya buu.Araştırıpda biletixe dava açmayan serdarda ne olsun...:mad:

Yükleniyor tabi.Nekadar doğru yanlış orasını bilemicem.

Alamadın mı bilet ?

ben bildim bileli o site öyle yani kısmetine kalmış mesela bjk maçı için bileti o kadar kolay aldım ki sanki herhangibi bi foruma üye oluyormuşum gibi 3 dk sürmedi ama gece hiç uyumayıp sabaha kadar f5 lediğim de oldu ve satış 9 da başlayacak denen biletix saat 8 de çöker bu iş böyle yine karaborsacılara gün doğdu anlaşılan

Arkadaşlar biletlerin tamamı mı tukendi ? Yani 27 martta gişelerden satılıcak olan biletler de mi tükendi ?

Açıklarsanız sevinirim : )

aynen , google da populer : )

Bu işte bi iş var 12bin bilet tek tek satılarak 2 saatte nasıl biter yaa kim inanır buna bütün gs bonuslular bilet mi aldı ayrıca bıraksınlar bu işleri..

Sadece Türkiye'ye has olmayan bir mevzu karaborsa. Dünya'nın her yerinde olur bu işler. Özellikle talebi yüksek futbol karşılaşmaları çok rağbet görür. Ancak ülkemizin bir farkı var. Karaborsacılar normal seyircilerden daha kolay ulaşabiliyorlar bu biletlere. Galatasaray GSBonus ile birlikte bir yeniliğe gitti ve kartı olanların öncelik sahibi olacağını açıkladı. Bu görünüşte karaborsayı azaltacak gibi gözükse de bence daha da fazla tetikledi. Bir çok kişi üstüne kart çıkartan karaborsacılar, biletleri öncelikli alma hakkına sahip oldu. Aslında körün istediği bir gözken bulduğu iki göz oldu. Daha önce duyduğum, bildiğim ve yaşadığım bilet tecrübelerim olmuştu. Örneğin Biletix gişelerinin karaborsacılar ile ortak bazı işlere bulaşması her ne kadar kabul edilmeyen bir durum olsada bu gerçektir. Aslında Biletix gişeleri bir süre sonra bundan rahatsız olsa da ''Sana burayı kim aldırdı unutma'' diyerek korku dağı da verilmiyor değil. Bu konuları çoğunluk bilmez veya görmezden gelir. Ancak bu da bir gerçektir.

Galatasaray-A.Madrid maçı biletleri normal satışa sunulmadan ön satışta tükendi. GSBonus'un geçen günlerde açıklanan rakamı yaklaşık 25 bin üyesi olduğu yönündeydi. Bunların 3'te 1'i bilet için başvursa, kombineli biletlilerle birlikte Ali Sami Yen için yeterli olur. Ancak kazın ayağı öyle olmadı ve biletler hemen tükendi. Bilhassa eski açık biletleri 10 dakika civarında bitti. Burada dönen bir iş olduğu kesin. Yarın maça gittiğim zaman yine ''bilet bilet'' diye bağıranları görürsem, ''Abi bilet var, eski açık-yeni açık var'' diyen olursa bu maça bilet bulamadığı için gelemeyecek arkadaşlarım adına çok üzülürüm. Görmek istemediğim tablo bu belki ama maalesef yarın çok büyük ihtimalle yine bunlarla karşılaşacağım.

GS+Bonus'un ne avantajı kaldı şimdi?

2 gün öncedenmi sinirden kafayı yedirtmek içinmi çıkardılar bu kartı. :)

En rahatı kombine, aklımı seveyim. Senede bir yaptığım en mantıklı hareket.

Senede bir yaptığım en mantıklı hareket , ucuz karaborsa bilet bulmak. :asd: Her insanın karaborsa satan çevresi olacak yeğen. :D

bana karaborsa satan son adamı maç sonu akşam eve gittiğimde tvde polis tarafından karga tulumba götürülürken görmek paha biçilemez :D

Geri
Üst Alt