Can Ragıp Sak
Cezalı
- 25 Aralık 2009
- 3.220
- 1
- 1.148
Cevap: Fenerbahçe maçı biletleri tükendi!
taraftarı kaz yerine koyan bir yönetim daha..
O fiyatlar ne öyle.
taraftarı kaz yerine koyan bir yönetim daha..
O fiyatlar ne öyle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim anlamadıgım bısey var arkadaşlarım 2 3 saat kıtlı sıteye gırmeye calışöış f5 yapıp nasıl oluyoda kımse gıremeden tukendı denıyo Biletix ne çevırıyo çok merak edıyorum....
Benim anlamadıgım bısey var arkadaşlarım 2 3 saat kıtlı sıteye gırmeye calışöış f5 yapıp nasıl oluyoda kımse gıremeden tukendı denıyo Biletix ne çevırıyo çok merak edıyorum....
2 saat öncesinden bekleyenler oluyor.Açılır açılmaz yükleniyorlar.Bide internet bağlantısı falan güçlü oluyor adamın hem telefon hem site alıyor.Benim anlamadığım adam gibi bi server yapın ozaman böyle günlerde kitlenyırosa ne işe yarar biletix.
Nasıl hacı 50 bin Gs bonuslu hepsi bir anda yuklenıyo guclu olanmı kazanaıyo bence sacmaben 7 den beri f5 yapıyorum 8mb hızı benım netın saat 11 kadar tık yok sonra tukendı ıbaresı ne sacma ıs ya buu.Araştırıpda biletixe dava açmayan serdarda ne olsun...
![]()
Yükleniyor tabi.Nekadar doğru yanlış orasını bilemicem.
Alamadın mı bilet ?
Beklemedeyım hacı![]()
Beklemedeyım hacı![]()
Neyi bekliyorsun la ?.Biletler tükendi
.
Neyi bekliyorsun la ?.Biletler tükendi
.
Arkadaşlar biletlerin tamamı mı tukendi ? Yani 27 martta gişelerden satılıcak olan biletler de mi tükendi ?
Açıklarsanız sevinirim : )
aynen , google da populer : )
Her insanın karaborsa satan çevresi olacak yeğen.