Fenerbahce Maçı İçin En İyi Kadro Hangisi?

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
Evet Arkadaşlar, Milli maç arası ardından evimizde Fenerbahceye karşı oynuyoruz ve bu Maçı mutlaka kazanmalıyız! Peki en iyi Kadro hangisi? Kadrolarınızı buraya yazın.

635_taktik_wallpaper437461-370x370.jpg

Bana göre en iyi Kadro su sekilde:

-Telleş formsuz ve defansif yönü çok yetersiz. Oraya Hakan Balta oynmasi lazım, Derbilerde iyi oynuyor genelde ve defansif yönü Telles'tan daha iyi. Telleş Ilk 11'de oynamak, boşunda bir Yabancı hakkini harcamak demek.

-Bruma kesinlike 11'de başlamak lazım. Sağda Olcan, ilerde işe Burak.

-İlerleyen Dakikalarda Bruma'nın yerine Pandev girebilir.

-Hamit Altıntop hem bugün hemde Arsenal'e karşı gerçekten iyi sinyaller vermiş. Selçuk Inan artık bir kesik yemesi lazım, 2 Yıldır oynamıyor, Takıma sırf zarar oluyor. takımı yavaşlatıyor, ruhsuz ve isteksiz oynuyor, kısaca Takıma hiç bir katkı yok. Kredisi tükendi artık!

Bu benim görüşüm, peki size göre Fenerbahce Maçı için en iyi taktık ve en iyi Kadro Hangisi?​

Senin yaptığın kadronun aynısı diyorum ben de.

Korkarsak kaybederiz. İtalyanların derbilerde beraberlik ya da 1-0 olsun benim olsun mantığı ağır basabilir. Aman diyeyim.

Prandelli yine korkak morkak bir kadro cikarsa, Veysel,Selcuk ve Yasin gibi oyuncunlar oynarsa, kaybederiz...Pandev de fizik olarak hazir degil, en fazla 30dk icin kondisiyonu var...

..................Muslera......................
Tarık.....Chedju....Semih. ....balta
Hamit.... melo....Selçuk...dzemaili
...............Sneijder. .......................
........................Burak....................

9d1f537c00-16678.png

Balta Fener maçlarında iyi,kesinlikle oynamalı.Burak Fener maçlarında kötü,kesinlikle oynamamalı.Hamit'e bu maçta ihtiyacımız olacak diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Nurinin kadrosunu diyorum bende yada hamit sağ , tarık solada olur.

güzelde bence prandelli pandevle dzemaili yi banko oynatıcak o maçta brumada 18 de dahi olmayabilir

Muslera
Tarık Chedjou Semih Hakan
Melo Selçuk
Olcan Sneijder Bruma
Burak

Bruma ve Tarık tecrübesiz ama onlara ihtiyacımız var. Bruma, GG'yi parçalar ve onsuz olmaz.

Muslera
Tarık-Ched-Semih-Hakan
Melo-Selcuk-Hamit
Bruma-Burak-Sneijder

Yedekler: Pandev Dzemaili Telles Olcan Umut Sinan Emre Ç

Hepimz biliyoruzki selcukta burakta oynayacak o nedenle onlarla birlikte kadro yapmak lazım.

Su kadro cıkarsa macı 1-0 yada 2-1 alıırız. Eger atraksiyona girerse prandelli mac berabere biter yada yeniliriz.

-----muslera------
hamit chedj semih tarik
----melo-emreç----
olcan--sneijder--bruma
-------burak-------

T•

Muslera
Tarık Semih Chedjou Hakan
Melo Hamit
Olcan Sneijder Bruma
Burak

Nuri'nin ilk 11iyle en iyisi.

Mutlaka hücum etmek lazim o maçta, korkak gibi oynarsak, daha kötüsü 3-5-2 oynarsak fena rezil oluruz yine.

Kadro bir sakatlık olmazsa belli,
Eğer bu haftadan farklı olarak Yasin yerine Hamit''i koyarak(diğer oyuncular aynı) başlamazsa dişimi kırarım.
Yani inşallah öyle çıkar en mantıklısı bu. :)

Bir de Prandelli'nin 11'i için ayrı bir başlık açmak lazım.Çok merak ediyorum nasıl bir 11 çıkaracacağını

Katılıyorum ki zaten böyle bir kadroyla çıkacaktır çıkmak zorunda...

Bruma'yı 60 dakikadan fazla oynatacağını zannetmem ama insan bekliyor işte.

ba50ed4049-16682.png

Muslera
Tarık Chedju Semih Telles
Olcan Selçuk Melo Hamit
Sneijder
Burak

Geri
Üst Alt