Fenerbahce Maçı İçin En İyi Kadro Hangisi?

Derbiyi kazanmakmi istiyorsun? Al sana kadro...

1123136_Galatasaray_SK.jpg

Bruma ve Olcanin kanatlarini degistirmemin nedeni Hamitin defansif yonu Tariga nazaran daha iyi oldugundan... Ayni sey Olcan ve Bruma icin gecerli, Olcan daha olgun bi oyuncu oldugundan Tariga daha cok yardima gider derbide... O yuzden Brumanin Hamitin kanadinda oynamasi gerekiyor...

Tarigi sag a Hakan Baltayida sola da koyabilirsin ama ben Hamit i tercih ediyorum son 2 maca bakarak

Nerdeyse herkesin kadrolari ayni, bazilarinda Hakan yerine Hamit var o akadar... Bu yuzden bide Prandelli kadrosu cikarmak istiyorum... Buyrun :)

1123144_Galatasaray_SK.jpg

Pandev/Olcan
Dzemaili/ Yekta degisikleri olabilir

Sub: Sinan, Veysel, Emre Ç, Hamit, Xhemaili, Pandev, Umud

------------------Muslera------------------
Tarık--------Chedjou----Semih-------Hakan
--------------Melo-----Selçuk-------------
---Hamit----------Sneijder---------Olcan---
------------------Pandev------------------
şu şekil bir 11 çok iş yapar ama Burak ve Tellesi kesme ihtimali az.Büyük olasılıkla Hamit-Yasin değişikli olur geri kalanı aynı olur.

Fb kanatlardan çok etkili kanatları kapatmalıyız.Ayrıca Selçuk burak kesilmeli.

muslera

tarık chedjou semih hakan

hamit melo dzemaili olcan

sneijder

umut

Hayal italyan böyle çıkmaz korkak oynatır

takım durarak oynuyor.duran top harıcınde gol atamıyoruz.orta saha rakıbı karsılamıyor çok rahat gelıyorlar.yanı hala futbol oynamıyoruz haftalardır.furkan ve emre çolak hamit gıbı rotasyona katılmalı.bruma kazanılmalı
muslera
tarık ched semıh h.balta
melo selçuk
hamit sneıjder bruma
olcan adın​

Son düzenleme:
takım durarak oynuyor.duran top harıcınde gol atamıyoruz.orta saha rakıbı karsılamıyor çok rahat gelıyorlar.yanı hala futbol oynamıyoruz haftalardır.furkan ve emre çolak hamit gıbı rotasyona katılmalı.bruma kazanılmalı
muslera
tarık ched semıh telles
melo selçuk
hamit sneıjder bruma
olcan adın​
3-0 hükmen yeniliriz :(

Bana kalırsa en uygun kadro bu olur Hamit Münih'te oynadığı gibi sağ bekte oynaması gerek artık hocanın bunu görmesi lazım hem fizik olarak hemde oyun görüşü olarak hamit çok şey katacaktır sağ tarafa Olcan ile birlikte...
1123440_Galatasaray_SK.jpg

Süper Kupa maçında gördük ki kanat oyunu harici varlıkları yok. Bekleri Hakan ve Tarık ile kapayıp önde Bruma ve Olcan ile kanatlara destek olursak şansımız artar.

Muslera
Hakan-Semih-Chedjou-Tarık
Melo-Sneijder
Olcan-Selçuk-Bruma
Burak

Muhtemelen Sneijder yine geriye yakın oynayacaktır. Ama Hamit'i milli takım arasında tam hazır hale getirirsek elimizi fazlasıyla rahatlatabilir diye düşünüyorum.

Ideal 11´im söyle:

___________________Muslera____________________

____Tarik_______Semih_____Chedjou_______Hakan______

________________Melo____Selcuk___________________

_________Olcan_________________Sneijder____________

______________Burak______Pandev________________

Duruma göre Pandev´i kanatlara kaydirip, Sneijder´i ortaya cekebiliriz. Ama baski yapmaliyiz. Tek forvetle zor.

Fenerbahce´nin de birsey oynadigi yok. Cekinmemek lazim. Taraftar var

Şöyle bir kadro çıksa yorumlarınız ne olurdu ??
1123469_Galatasaray_SK.jpg

harika...ben de her zaman söylüyorum bu lig de hele de kalecin yabancıyken savunmada yabancı kullanmak lüks.artı burak yabancı kontenjanından dolayı mecbur oynayacak diyen arkadaşlar umarım görürler pandevin oynaması için sadece chedjounun kesilmesi gerektiğini.

---Muslera----
Tarık--Semih-Ched--Hakan
---Melo---Dzemaili
Olcan--Selçuk--Wes
---Burak--

Eğer hamit tam hazırsa sağa hamit sola tarık olabilir.Wesi sola yakın oynatıp orta alanı sertleşirebiliriz çünkü fenerde emre yok ve topal stoper olacak. Orta alanda Selçuk-Alper-Diego gibi güçsüz isimler var orada rahatlıkla üstünlüğü sağlarız.

Geri
Üst Alt