Fenerbahçe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Bk gibi 11 afedersin. Diğer maçlar olsa anlarım hadi kulübede oturmalarını, ihtiyaç halinde girerler yoksa otururlar falan da derbi yahu bu. Madem kulübedeler demek ki 11 de başlayabilirler, baktın kötü oynuyorlar çıkarırsın, ohooo uyuz oldum.

hakimiyeti fb'ye verecek 11

Hucum plani sadece defans arkasina kosu galiba

Bu kadronun soru isareti berkan-oliviera orta sahasi

Gomis'in ilk 11 olmaması iyi. Gerisi de normal

icardiye 90 dakika güvenemiyor demekki başka türlü zaten icardinin oynamaması mümkün değil. muhtemelen 2. yarı icardiyle başlayacağız skor ne olursa olsun.ilk 45 dk için ideal bi kadro sıkıntı göremiyorum açıkçası

Bu Icardi olayı don lastiği gibi sıkmaya başladı. Sezon bitse de kurtulsak yav... Bunun tripleriyle mi uğraşacağız? Sezonun yarısı bitti. Oynadığı maç sayısı sadece 6 !!! Dembele'yi alıp yolumuza bakarız inş
haklısın renktaş ama adam öyle bi 6 maç oynadı ki işte hepimizin aklı kaldı.sezonun geri kalanında da bu maç sayısı ortalamasıyla oynarsa yapacak bir şey yok kendi kariyerini bitirecek eşşek

Icardi ve Torreira demek ki hazır değil ilk 11 için, yoksa neden oynatmasın. Rasyonel düşünelim lütfen.

Hiç beğenmedim
İster icardi ister gomis, hatta sefer olsun, hoca santraforla oynamayı düşünmemiş bile
Bana çekinerek gelmiş, ofsayt taktiğini delmeye, kontraatağa odaklanmış gibi geldi
Ama bu maçlarda top tutamazsan akın akın gelir rakip, nereye kadar savuşturacaksın
Üstelik sıkıntılı ortasahayla
İleride top tutmakta sorun yaşarsak çok kötü bir maç olur
Bay santraforluk yapabilirse iyi olur, yoksa keremden bay’dan seken toplarla sürekli baskı yeriz

Saçma bir kadro, berkan solbek, torreira ve gomis çıksa daha normal gelirdi yani o derece. İlk yarıdan 3' lük olmazsak iyi. Kadıköye çıkılacak kadro değil.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En doğru 11 bu... O çok beğenilen Torreira'nın BJK performasını da biliyoruz.. PVA zaten üstünün çizildiğini biliyor Sefer gibi.. Bu nedenle bu adamlardan artık verim alamazsın.. Sonuç olarak Dubois hamleside doğru.. Rashica kesildiği 11'leri görüyordum.. Eğer millet ilk 7-8 haftalık performansı özlemiyorsa kesinlikle o adamı kesmez zaten.. Bence gayet güzel bir ilk 11..

En doğru 11 bu... O çok beğenilen Torreira'nın BJK performasını da biliyoruz.. PVA zaten üstünün çizildiğini biliyor Sefer gibi.. Bu nedenle bu adamlardan artık verim alamazsın.. Sonuç olarak Dubois hamleside doğru.. Rashica kesildiği 11'leri görüyordum.. Eğer millet ilk 7-8 haftalık performansı özlemiyorsa kesinlikle o adamı kesmez zaten.. Bence gayet güzel bir ilk 11..
Kerem'in maci tamamlayan kadroda olmamasi daha iyi olacak bence. Adam sonradan oyuna girdiginde bile etkili olamadi yorgun anadolu takimlarina karsi. Daha akli selim bir mac sonu planlamis bence hoca. Es kaza bir gol bulursak Fener 3 stoperden birini kenara alip daha ofansif oynamak zorunda kalir. Bu durumda hoca hemen Icardi'yi ileri atar...

Icardi 90dk oynayacak durumda değilmiş, Torreira da az antrenman yaptığı için ilk 11de değilmiş.

Taktik tamamen fenerin skndirik ofsayt tatktiği üzerine kurulmuş. Kağıt üzerinde fena plan değil. Ev sahibi gazıyla saldıracakları ilk 15 dakikayı atlatırsak sonrasında kolay pozisyon bulabiliriz. Ama bu ilk 15 dakika ileride top tutma becerisi olmayan bir adam olması sıkıntılı. Baskıyı atlatmamızı zorlaştırabilir.Aynı zamanda Keremle Rachica'yla, arkasında stoper varken ikiye birleri yapabilir umarım Barış. Gomis totosunu dayayıp top dağıtabiliyordu.

Her şey bir yana; insanlara hayatları boyunca bazı fırsatlar gelir ve o fırsatlar belki bir kez gelir. Aydın Yılmaz bir Konyaspor deplasmanında attığı golle 10 yıl bu klüpten ekmek yedi.

Mehmet Batdal ise süper finalli senede play off ta evimizdeki maçta Trabzon'a karşı çok müsait bir pozisyonu atamadı, o maçtan sonra bitti. Onu atsa bambaşka bir kariyeri olabilirdi.

Velhasıl kelam bu fırsatı değerlendir Barış, önündeki yılları kurtar; bizleri de sevindir; hadi bakalım..
Serkan Çalık 2008'de 3 tane çok kritik gol attı o çocukcağızı niye göndermiştik 2008'de onu hiç anlamadım.Altyapı pasaportu bu kadar önemliyse ortada bir Alper Tezcan gerçeği de var derim mesela

Icardi yeni çıkmış belki de hazır değil. Hamle oyuncusu olması daha mantıklı bana göre. Berkani da ovuyordunuz geçenlerde. Torreira kaç gündür yok. Normal bence

Geri
Üst Alt