GSC Haber Fenerbahçe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Yunus hazırmış ama sonradan alacak sanirim bende olsam yunusla başlayıp 2.yari sallai alırdım ama sanırım barış ge sallai ile tempo yapmak istiyor
derbilerde tempo değil inceci adamlar çözüyor işi

son yıllardaki kadrolara baktığımızda hep bizim kadro bu yönden öndeydi bu akşam tam tersi

Vurduğumuz gol olsun. İlk 11 iyi duruyor. Lemina 90 dk çıkaramazsa da Mertens sonradan girip etkili olabilir. Yunus da aynı şekilde sonradan girip etkili olabilir.

Kağıt üstünde fena değil belki ama ne çalıştık onu merak ediyorum.

Su kopekleri evire cevire yenip gotlerine teneke baglayip gondermemiz lazim. Cok kalkti bi yerleri.Futbolcular da bu itlere gereken dersi vermeli aksam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Barış Torreira Lemina 2 kişilik oynamalı. Sara önde oynayacak muhtemelen orada Mertens’in skor katkısını vermeli muhakkak.

Sezon boyunca ilk defa en dogru ilk 11. Artik top oyuncularda.

Cuesta yok Yunus yedeklerde gayet olumlu. Allah yardımcımız olsun

Hakem oynatan hakem olduğu için gerekli sertlige uygun fizikli takım çıktı. Fener kosticin Caner gibi açtığı ortalara bakacak, apo x faktör. Kafa topu verirse sıçtık

Geçen sene içerdeki maçta inceci ziyech falan vardi da noldu nal topladi
Ziyeş cesetti kalite derken yürümekten bahsetmiyorum. Yunus gibi, *formda* Mertens gibi adamlar böyle maçları kırar, kısacası takımın iq düştükçe tempo ile bir yere varmak zor.

Kadromuz da geçen sezonki derbilere göre bu anlamda geride maalesef Yunus hazır değil Mertens bitik. Şu maçta formda Yunus ve Mertens olsa rahat kazanırdık misal.

Ben geçen sezonki derbiyi takmıyorum, 10 kişi kalmasalar istediğimizi de alırdık diye düşünüyorum hatta.

Ideal 11. Tek sorun yedekler. Mertens hiç girmemeli

Geri
Üst Alt