GSC Haber Fenerbahçe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

80e 2 farklı önde girersek anca o zaman sakinlesirim
dakika 60 da 3 0 bile olsa oley çeken tribünler ve taraftarkar ateşe verilmeli.3 sene önce ağzımız yandı bu sefer yapmasınlar inşallah ve kesinlikle hainoğluna yoğunlaşmamalıyız umarım.Rabbim sen bize 2 liver maçındaki tribünleri görmeyi nasip eyle amin

Yunus 2. yarı girse daha iyi olurdu diye düşünüyorum. İlk yarıda skoru almak gerekiyor; yoksa işler zorlaşabilir.

İlk 11'de zaten en fazla Sallai/Singo ve Yunus/Sara tercihlerinin olacağı belliydi. Asıl önemli olan takımın nasıl bir istek ve mücadele ile sahada olacağı. Kadroda eksik yok tam kadroyuz bu maçı takımın enerjisi belirler. Eğer iç sahadaki Kocaeli ve Gençler maçlarındaki miskinlik olursa işimiz zor ama öyle olmayacağını umut ediyorum.

Bu saatten sonra kim oynarsa oynasın farketmemeli.. Maçı al şampiyon ol.. Herkes bunun bilincinde.. Bu yüzden herkes varını yoğunu verecek..

Taraftar gününde olur, takımla bütünleşirse güzel bir galibiyet alırız..

dakika 60 da 3 0 bile olsa oley çeken tribünler ve taraftarkar ateşe verilmeli.3 sene önce ağzımız yandı bu sefer yapmasınlar inşallah ve kesinlikle hainoğluna yoğunlaşmamalıyız umarım.Rabbim sen bize 2 liver maçındaki tribünleri görmeyi nasip eyle amin
Amiiiin amiiiin

İlk 11’den çok oyuncu değişikliklerin doğru ve zamanında yapılması daha önemli.
Mesela 60’da pili hep biten Yunus’un yerine Sara girmeli normal gidişatta.

Kanırttırıcaz gayet iyi kadro. Yunus assist osimhen gol.

Lan şimdi gördüm ne Yunus'u yaaa

Hay ben böyle işin

Abicim bu maça Torreia Lemina ve Sara çıkacaksın yaaa

Ne Yunus'u kardeşim

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt