Fenerbahçe Maçı İlk 11'imiz!

El Freni selcuk oynamasaydi iyi olacakti bu macta daha cok kontraya cikip gol aramiz gerekene bu adam kesin her kontrayi yer

Yarabbim şükürler olsun! Konu başlığını görür görmez Donk'un ilk 11 çıkmaması adına dua ettim yeminle.

Messi - Lewa - Ronaldo ileri uçta olsa;

Messi’nin aşırtması havada seker, Ronaldo üst direğe nişanlar, Lewa’nın ateşi çıkar yine olmaz

3-2

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Su anki en guclu kadromuz bu , mariano diyenler olacaktir ama ben linnes ciyim

diger yandan selcuk donk ikilemi bende de var ama sahada bir saga sola catacak , hakemle diyaloga girecek turk olmasi lazim , meydani topalla volkana birakmamak icin

ndiaye su macta selcuk yerine olsa ideal 11 imizdi zaten

beni korkutan adam soldado .

Ft nin bu yönünü seviyorum, yıllardır Kadıköy'de değişik fantazilerle maça başlıyoruz. Yenilsek de en azından normal oyunumuzla kaybedelim

fenerin tek kozu çirkeflik gerginlik hakem faktörü bunu kırarsak 3 puan bizimdir

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

edit :handikaplı alacağımızı düşünüyorum
fenerin tek kozu çirkeflik gerginlik hakem faktörü bunu kırarsak 3 puan bizimdir

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

edit :handikaplı alacağımızı düşünüyorum
O yetiyor zaten kaybetmeye

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gsc istisnasız kadroyu beğendi demek
:dispirited:

Duran toplarda bir uzun fazlamız olması için Donk olmalıydı.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geliyoruzzzzz

Gesendet von iPhone 8 Plus mit Tapatalk Pro

Kadro iyi ya. Daha iyisi çıkamaz zaten. Selçuk u kesebilirdi ama Selçuk'u kesmez hoca. Onu tutuyor, halen beklentisi var bu sene.

İyi kadro dolayısıyla.

muhtemelen tecrübe ve top dağıtımı için bir de kontra ataklarda koşu yollarına pas atması ve duran top etkinliği için.

tabii bu özellikleri iyi olan selçuk çok geriledi , gününde olursa belki bu meziyetlerini görebiliriz ama zor..

Donk ise çok düz bir oyuncu
.

Lol. Değil abi. Selçuk'un ofansif katkısını Donk hayli hayli yapar tam tersi defansif olarak daha agresif olması lazım. Ayağı iyi Donk'un pasları isabetli genelde, arada dikine gidişleri var. Selçuk 5 senedir yapamıyor bunları. Ayrıca yan top etkinliği açısından da Donk'un olması lazımdı kafayı kim vuracak takımda merak ediyorum. İlla kornerden gel bana koy diyorsun fenere. Kafa vuracak 50 tane oyuncuları var.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt