Haber Fenerbahçe Maçı Öncesi Kırmızı Kart Gören Kozlowski, Fenerbahçe ile Görüşme Yapacak

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1745498041728.webp

Gaziantep FK'nın sezon başında Brighton'dan 200 bin euroya kadrosuna kattığı Kacper Kozlowski için Fenerbahçe'nin harekat başlattığı ortaya çıktı.

21 yaşındaki oyuncu için yönetimin, bu hafta sonu oynanacak olan mücadele öncesinde Antep Başkanı Memik Yılmaz ile bir araya gelecek ve bu konuyu konuşacağı öğrenildi. Fenerbahçe, Polonyalı 10 numara için 5 milyon euro civarında bütçe ayırdı.

[A Spor]

Kolpa haber olabilir lakin antep maçını izleyen herkes gördü bu bit yavrusu atılmayı zorla istedi yani 0 karakter ,eğer maçta olsa attirirdi kendini

Kolpa haber olabilir lakin antep maçını izleyen herkes gördü bu bit yavrusu atılmayı zorla istedi yani 0 karakter ,eğer maçta olsa attirirdi kendini
Ne alaka yav adamın bir şey yaptığı yok Zorbay zorla kart göstermiş.

Ne alaka yav adamın bir şey yaptığı yok Zorbay zorla kart göstermiş.
O gün denk geldide maci izledim Selçuklu bu sarı veledin kartları hiç samimi gelmedi selcuk için kırmızı ağırdı sarı vermeliydi fakat ısrarla itirazı surdurdu keza bu kozlowskide aynı gitti hakemi alkışladı
Hakemin art niyetli olduğunu bilen hocada oyuncuda bu aptallıklari yapmaz

Alo ben simanski abin

O gün denk geldide maci izledim Selçuklu bu sarı veledin kartları hiç samimi gelmedi selcuk için kırmızı ağırdı sarı vermeliydi fakat ısrarla itirazı surdurdu keza bu kozlowskide aynı gitti hakemi alkışladı
Adam hiç bir şey yapmıyor sarı kart görüyor, niye alkışladığı belli değilken kırmızı görüyor Sorescu’yu alkışladım diyor.

Ortada ne şiddetli itiraz var ne de hiddet, gayet sakinken Zorbay kontrolü kaybetmiş.

Bilerek kart görmek isteyen adam deli gibi itiraz ederdi orada.

Adam hiç bir şey yapmıyor sarı kart görüyor, niye alkışladığı belli değilken kırmızı görüyor Sorescu’yu alkışladım diyor.

Ortada ne şiddetli itiraz var ne de hiddet, gayet sakinken Zorbay kontrolü kaybetmiş.

Bilerek kart görmek isteyen adam deli gibi itiraz ederdi orada.
+

Adamların net penaltısı verilmemiş, hakeme dalsa yine haklıydı o pozisyonda.

+

Adamların net penaltısı verilmemiş, hakeme dalsa yine haklıydı o pozisyonda.
Evet bak bu en onemlisiydi bariz penaltı verilmedi orada herkes dağıldı zaten ama ilginç şekilde orta hakemler zaten kötü ama yabancı varlarda geneli orta hakemlerden daha rezil tipler

acikcasi bizde oturdugu yerden maas alan topcularin bircogundan cok daha iyi ha yarisa girip 8-10m vermek sacmalik olur 5m euro fena bir rakam degil. en azindan fiyat artiralim

hayırlı işler

Gidip hakemin yuzune bakarak ona dogru alkis falan yapmamis ki. Neyi alkisladigi belli olmayan bir durum icin sari gormus.

Demiştim fener transfer teklifi yapmış olabilir gördüğü kart acaipti maç bitmiş iki sarı üst üste

Alkış var mı yahu. Ben görmedim alkış yok
Var ama kimseye bakarak değil, direkt bir tepki yok yani. Dördüncü hakem uzaktan görüp uyarmış.

Onu geçtim ilk sarı niye yani pozisyon da net penaltı.

Büyük eksiklik bu herifin olmaması

Alkış var mı yahu. Ben görmedim alkış yok
Var,pozisyona isyan ediyor orada çünkü bariz penaltı var da uyarmadı ama sarı kartı gördükten sonra alkışlaması aptallık 4.hakem görüyor zaten yani sarı görüp hemen ardından böyle aptallık yapan adamdan topçu olmaz

fb ilgileniyorsa oynamaması daha iyi.

Geri
Üst Alt